Tasarım yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül

Güncelleme Tarihi:

Tasarım yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2022 12:59

Karton ambalaj tasarımı alanında genç yeteneklerin keşfedilmesi adına yarışmalar düzenleyen Karton Ambalaj Sanayicileri Derneği (KASAD), birincilik ve mansiyon kategorilerinden oluşan Pro Carton Genç Tasarımcılar Ödüllerini, tören ile genç tasarımcılara takdim etti.

Haberin Devamı

Ulusal ve uluslararası arenada sürdürülebilir ambalaj ve yenilikler alanında ülkemizin genç yeteneklerini keşfeden ve destekleyen KASAD, İstanbul'da gerçekleştirdiği törenle, 10 öğrenciye jüri tarafından 4 birinci ve 6 mansiyon ödülünü takdim etti.

Törende ilk 4’e giren Burak Ayataç "Popcorn Bags", Sinan Baltacı "Pickpack", Khuraman Mehdiyeva "Fan Time!" ve Burak Usta "Cagepack" adlı tasarımları ile 12bin TL’lik birincilik ödüllerini alırken; Dilara Zahide Uçar "Steeple", Derin Naz Kızılsavaş "Nuts'n Nuts", Başak Altunok "Macaron Packaging", Hesam Fakhimi Jafarzadeh "Fancy Parfume", Yasemin İncekarasu & Sudenaz Bir "Fisuu" ve Rezwanah Khalid Amiri "Wireless Mouse Packaging" adlı tasarımları ile 2bin TL’lik mansiyon ödüllerinin sahibi oldular. Ayrıca ödül töreninde öğrencilere sertifika ve plaketleri de takdim edildi.

Tasarım yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül

Ödül töreninde konuşan KASAD Yönetim Kurulu Üyesi Ferit Dansık, “Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz büyük emekler vererek projeler hazırlıyor, ulusal ve uluslararası yarışmalara katılıyorlar. Hem tasarım aşamalarında hem de üç boyutlu maket üretim süreçlerinde yoğun bir şekilde çalışıyor. Yakaladıkları başarı, sundukları güzel projeler sektörümüzün geleceği için bize umut veriyor. Biz de düzenlediğimiz yarışmalar, çeşitli ödüllerle öğrencilerimizi ödüllendirmeyi sürdürüyoruz. Çalışan, emek harcayan tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Ödüllendirdiğimiz bu başarıların alana ilgili tüm öğrencilere ilham olmasını diliyorum” dedi.

BAKMADAN GEÇME!