Sömestirde üşümeyin aşk festivaline çıkın

Güncelleme Tarihi:

Sömestirde üşümeyin aşk festivaline çıkın
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2017 13:34

“Havanın -5 derece olduğu bir günde, âşık olduğun insanın sıcaklığını elinde hissederek yürümek gibisi var mı?” Oturduğunuz yerden sevgili ayağınıza gelecek diye beklemeyin. Ben çok denedim, gelmiyor kimse. Evrene gönderdiğiniz mesajlar da balkanlardan gelen aşırı soğuk hava dalgasına kapılıp gitmiştir çoktan. O halde? Toplanın seyahate çıkıyoruz!

Haberin Devamı

Öncelikle hemen silkelenip hayatımıza çeki düzen veriyoruz. Çakraları da iyice açıyoruz. Evrenin mesajımıza dönmesini beklerken, boş boş oturmayıp duruma katkıda bulunuyoruz. Bu arada sınavlar ne durumda? Neyse onu ayrıca konuşuruz elbet. Sonuçta sömestr tatili hepimiz için ayrı bir heyecan. Keyfimizi kaçırmadan devam edelim. Rotamızı çizelim önce. Kışın gidilebilecek şehirler ya da biraz daha açılırsak kışın gidilebilecek ülkeler. Rotayı yurt dışına doğru çizebiliyorsan şansın biraz daha yüksek. Avrupa kış festivalleriyle resmen aşk yaşıyor! Çin, Britanya, Kanada… Alışılmışın dışında bir kış tatili geçirmek istiyorsanız bu festivallere göz atmanızı öneririm. Ülke sınırları içinde kalıyorsak eğer akla ilk gelen elbette Uludağ Winterfest. Sonra dünyaca ünlü, güzel Kapadokya kışın bambaşka! Sen rotayı belirlerken ben de sana sevgili bulmanın tüyoları veriyorum.

 

Haberin Devamı

Bir sen var senden içeri

Şu içindeki gizli güçleri artık serbest bırakmanın zamanı geldi. Unutma, herkesin kendine özgü güzellikleri var. Sen sakladıkça kendini, o karizma da hiçbir zaman sende hayat bulamaz. Rahat ol, sözlerin, kıyafetlerin, sesinin tonu rahatlasın biraz. Kendine güven. Lütfen sen ol.

 

Yola çıkmadan, kültür duşu al

Gezeceğiniz, göreceğiniz yerler hakkında önceden bilgi sahibi olman müthiş bir detay olacak! Konuşmak için bahanen, kendine hayran bırakmak için kolundaki altın bilezik olacak bu bilgiler. Yalnız dozu kaçırma. Bilgi verirken çok bilmişliğe düşme. Ortayı yakalayınca göğsünde yumuşat, golü at!

 

Bir karar ver

“Aman canım o olmazsa diğeri olur, sonuçta burası insan kaynıyor.” deme! Gezinin “bu da önüne gelene asıldı” insanı olma. İlk günden harekete geçmen gerekmiyor. Hatta ilk günlerde gizemli olmak bir avantajdır. Gizemli olmak suratsız olmak demek değildir. Rica ediyorum bu ince çizgiyi bari sen gözden kaçırma. Avını gözetleyen aslan gibi sakince otur, izle, fırsatını bulduğunda harekete geç.

 

Merhaba de

Haberin Devamı

Bir gezidesin. Etraf insan kaynıyor ve sen “merhaba” demeye mi çekiniyorsun? Kalabalıkları fırsat bil, usulca yaklaş ve merhaba de. Havadan sudan bir konu illa ki yakalarsın. Hatta sen direkt havanın soğukluğundan gir konuya ve sıcak bir şeyler içmek için zemine kırmızı halılar ser.

 

Eski aşkını unut!

Geleceğine doğru adım atacağın bu ilk anlarda geçmişindeki aşk hikayelerinle ortamı Ümit Besen’den “Nikah Masası” moduna bağlama! Bu durum karşı tarafta “unutamamış” hissi yaratacaktır. Ne kadar iyi bir sevgili olacağını anlatmaya çalışırken konuya terk ettiğin sevgilinle başlamak ne kadar doğru?

 

Şehirlerarası İlişki Terminalleri

Eyvahlar olsun! Siz ayrı şehirlerin insanı mısınız? Bu kadar ürkek olma lütfen. Bir Leyla bir Mecnun hikayesi olacak çağda yaşamıyorsunuz. Hem bu küçük detay şimdinin güzel anlarını kaçırmaya değer mi? Sen devam et, o gemi bir gün gelecek İsmail abi!

 

Haberin Devamı

Kış soğuktur, kış zordur ama karşındaki kişinin elini tutmak, onun koluna girmek için en güzel bahaneyi bünyesinde taşır. Bırakın, zor dönemlerden geçtiğimiz şu günlerde, dışarının soğukluğu, aşkın varlığıyla içinizi ısıtsın. Biraz nefes almak için verdiğiniz arada, kabuğunuzdan çıkın, sosyalleşin. Başka biri olmak yerine kendinize benzeyin. Flört etmek cesaret işidir, cesur olun ve o yolculuğa çıkın!

 

İyi yolculuklar.

Yazan: Tuğba Badal

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!