Öğrencilerin iş ve staj imkanlarının artırılması için yeni protokol

Güncelleme Tarihi:

Öğrencilerin iş ve staj imkanlarının artırılması için yeni protokol
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2023 14:59

Yükseköğretim kurumlarından mezun olan öğrencilerin iş hayatına dahil olmada yaşadıkları zorlukların önüne geçmek amacıyla iş birliği protokolü imzalandı. Anadolu Üniversitesi ile Eleman.net arasında imzalanan protokol çerçevesinde öğrenci ve mezunların iş ve staj imkanlarının artırılmasına yönelik çalışmalar gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

Anadolu Üniversitesi Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleştirilen protokol Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal ile Eleman.net CEO’su Murat Günay arasında imzalanırken; törene Eleman.net yönetim kurulu üyeleri, Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Betül Demirci ve Anadolu Üniversitesi Kariyer Merkezi (ANAKARİYER) Müdürü Doç. Dr. Seda Tekeli katılım gösterdi.

İmzalanan protokolün öğrencilerin iş hayatına atılması konusunda önemli bir fırsat olduğuna değinen Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, “Eleman.net’in ve/veya partner firmalarının iş, staj, eğitim ve daha pek çok konuda üniversitemiz öğrenci ve mezunlarına öncelik sağlaması öğrencilerimizin mesleki gelişimine katkı sağlayacak önemli bir adım olacaktır. Üniversitemiz kariyer planlama anlamında öğrencilerimizin geleceğine yönelik bir dizi çalışma yürütüyor. Geçen yıl, 200'un üzerinde şirket, firma, kamu kurum ve kuruluşunun katkılarıyla gerçekleştirilen İç Anadolu Kariyer Fuarı’na ev sahipliği yaptık. Üniversite olarak öğrencilerimize, eğitim hayatlarının başından itibaren mesleki kariyerlerine güçlü şekilde hazırlanmaları için geniş imkanlar sunuyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Yeni protokollerle öğrencilerin hayatlarına dokunmaya devam ettiklerini belirten Eleman.net CEO’su Murat Günay, “Öğrencilerle bilgi, birikim ve deneyimlerimizi paylaşmayı sevmemizin yanı sıra onların iş hayatına adım atmasına aracı olmaktan kaynaklı da mutluyuz. Sürekli olarak yeni protokoller imzalamaya devam ediyor ve öğrencilerin mesleki gelişimi için fırsatlar sunuyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!