Genç Liderler Dublin’de Türkiye’yi temsil etti

Güncelleme Tarihi:

Genç Liderler Dublin’de Türkiye’yi temsil etti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2017 13:39

Dünya’nın 114’ü aşkın ülkesinde faaliyet gösteren Uluslararası Genç Liderler ve Girişimciler (JCI) Derneği Türkiye temsilciliği resmi bir ziyaret gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Her yıl Avrupa'nın başka bir ülkesinde gerçekleşen, Avrupa'da bulunan JCI ulusal organizasyonlarının başkan ve yönetim kurulu üyelerinin bir araya gelerek, ortak problemler üzerinde tartışarak çözüm öneriler sunduğu JCI Avrupa Başkanlar Toplantısı (EPM) 9-12 Şubat tarihleri arasından İrlanda’nın başkenti Dublin’de gerçekleşti.

JCI Avrupa Başkanlar Toplantısı’nda (EPM) Türkiye’yi temsil eden Genç Liderler ve Girişimciler(JCI) Derneği Türkiye 2017 Başkanı Özgür Noyan, Genel Sekreteri Nihal Zoroğlu, Girişimcilik ve Paydaşlıktan Sorumlu Başkan Yardımcısı Burcu Erol toplantı öncesinde resmi ziyaretlerini gerçekleştirdi.

JCI Türkiye’nin ziyareti üzerine konuşan İrlanda Türk Büyükelçisi Sn. Levent Murat Burhan, kültürel birlikteliğin ve Türkiye’yi temsil etmenin öneminden bahsederek JCI’ın faaliyetlerinin ülkemizin gelişimine katkı sağladığını ve bundan memnuniyet duyduğunu belirtti. 2017 yılındaki global ve lokal hedeflerini büyükelçilik yetkilileriyle paylaşan JCI Türkiye yönetimi, İrlanda Büyükelçisi Burhan’dan gelecek dönem projelerine ilişkin destek sözü aldı.

Haberin Devamı

Konuyla ilgili açıklama yapan Uluslararası Genç Liderler ve Girişimciler Derneği Türkiye 2017 Başkanı Özgür Noyan şunları dile getirdi:

“Global hedeflerini yerele en iyi şekilde akredite ederek başarıya ulaşan JCI, Türkiye özelinde de faaliyetlerine hız kesmeden devam edecek. Sayın Büyükelçimiz ile yaptığımız görüşmede son derece olumlu çıkarımlar sağlayarak önümüzdeki günlerde global çapta yapacağımız projelerimiz için destek sözü aldık. Bu anlamlı görüşme ve desteklerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!