Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Güncelleme Tarihi:

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2017 12:08

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde jandarmanın operasyonunda uyuşturucu operasyonunda 4 kişi gözaltına alındı.

Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Selimiye Karakol Komutanlığı ekipleri Side Büyük Plaj mevkiinde gerçekleştirdikleri devriye sırasında durdurdukları 07 LJ 751 plakalı araçtaki İ.B. ve H.Ş.'nin hareketlerinden şüphelendi. Şahısların yapılan üst aramasında H.Ş.'nin üzerinde 10 gram toz esrar, İ.B.'nin cebinde ise hassas tartı bulundu. Jandarmanın adli makamlardan aldığı kararla araçta yaptıkları aramada ise 30 gram kristal (metamfetamin) maddesi ele geçirildi.

Şüphelilerin işlemleri sürerken el konulan cep telefonlarına çeşitli numaralardan uyuşturucu siparişiyle ilgili gelen SMS'ler üzerine savcılık talimatıyla çalışma başlatıldı. Kimliği belirlenen 5 kişi gözaltına alınırken, haklarında uyuşturucu madde kullanmaktan işlem yapıldı. Şüphelilerden M.Ç.'nin sahte kimlik kullandığı tespit edilmesi üzerine yapılan incelemede ise 5 ayrı suçtan arandığı belirlendi. Jandarmanın gözaltına aldığı İ.B., H.Ş. ve M.Ç.'nin adli makamlara sevk edildiği belirtildi.

EVE OPERASYON

İlçe Jandarma Komutanlığı ile Side Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlenen bir başka çalışmada da savcılıktan alınan arama kararına istinaden Side Mahallesi'ndeki bir sitede C.D. adlı bir şüphelinin evine operasyon yapıldı. Evde yapılan aramada 50 gram kokain, 20 gram esrar ve 4 gram plaka esrar ile 950 TL, 2 cep telefonu, pasaport ve hassas terazi ele geçirildi. C.D. uyuşturucu madde imal ve ticaretinden gözaltına alındı.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!