Ivana Sert Şıklığı

Güncelleme Tarihi:

Ivana Sert Şıklığı
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 30, 2011 15:33

Ivana Sert Daybuyday.com'da butik açtı

Haberin Devamı

Ivana Sert, hem giyimi hem de modacı kimliği ile son dönemde magazin basınının büyük ilgisini topluyor. Sert, en son Daybuyday.com ile özel butik çalışmasına imza attı. Dünyaca ünlü pek çok dünya markasının ürünleri, Türk tasarımcıların son tasarımları ve kendi tasarladığı şık giyisi ve mayoları başarıyla taşıyarak hem bir model olarak hem de moda sektörüne hızlı bir giriş yaparak modacı olarak başarısını gözler önüne serdi.

ÖZEL BUTİKTEN FOTOĞRAFLAR

30 Haziran'da başlayan kampanyada tekstil ürünlerine, mayolara,  spor ve abiye ayakkabılara, çantalara ve aksesuarlara yer verildi. Her gün yeni ürünlerle üyelerine farklı seçenekler sunulacak kampanya 6 gün sürecek. Ivana Sert'in modelliğini yaptığı ürünler yüksek indirim avantajları ve uygun fiyatlarla daybuyday.com'da yer alacak.

DKNY, Mavi, A46, Valentino, Roberto Cavalli, Alexander Mcqueen, Balizza, Ebru Günay, Ece Akhravi Matin, Kemal Tanca kampanyada yer alacak markaların sadece küçük bir kısmı. 50'ye yakın markanın yer alacağı koleksiyon görülmeye deÄŸer.Â

Daybuyday.com, Mart ayında, her gün yüzlerce üründe %90'a varan indirimler sunarak Private Shopping dünyasına hızlı bir giriş yaptı. "Alışverişe Özel Teklifler" sloganıyla çıkış yapan Daybuyday.com, tekstil ürünlerinden ayakkabıya, çantadan kozmetik ürünlerine, küçük ev aletlerinden ev tekstil ürünlerine kadar geniş ürün yelpazesiyle alışverişseverlere avantajlı fiyatlarla alışveriş imkanı sunuyor.

Açıldığı günden bu yana Vakko, Diesel, Emporio Armani, Nike, Valentino, Kiğılı, Guess, Ramsey, İpekyol, Carlo Liotti ve daha bir çok dünya çapında ünlü markaları üyeleriyle buluşturdu.

Her gün yeni bir teklif almaya hazırsanız, Daybuyday.com'un size özel kampanyalarına ve Ivana Sert özel butiÄŸine mutlaka göz atın. 30 Haziran itibariyle 6 gün sürecek kampanyada her gün yeni ürünler ve aklınızı çelecek yeni tekliflerle karşılaÅŸabilirsiniz.  Â

www.daybuyday.com
www.facebook.com/daybuydaycom
www.twitter.com/daybuydaycom

Haberin Devamı

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!