İTÜ Mizahfest ile güldürecek!

Güncelleme Tarihi:

İTÜ Mizahfest ile güldürecek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2017 14:39

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mizah Kulübü tarafından 28 Şubat - 1 Mart 2017 tarihleri arasında düzenlenecek “Mizahfest 2017”de karikatürün önemli isimleri Emrah Ablak, Cem Güventürk, Serkan Yılmaz ile BKM Açık Mikrofon ekibi sahne alacak.

Haberin Devamı

İstanbul Teknik Üniversitesi, mizahın önemli isimlerini sanatseverlerle buluşturuyor. İTÜ Mizah Kulübü tarafından düzenlenen “Mizahfest 2017”, 28 Şubat - 1 Mart 2017 tarihleri arasında İTÜ Ayazağa Kampüsü Kültür ve Sanat Birliği Büyük Salonu’nda gerçekleştirilecek. Festivalde, mizahın önemli isimleri sahne alacak.

 

Herkese açık ve ücretsiz

 

Festivalin ilk gününde Cem Güventürk ve Serkan Yılmaz sahne alacak. Çizer Cem Güventürk, Penguen Dergisi’nde çizmeye devam ediyor. Güventürk’ün “Çünkü Bir Anlamı Vardır” isimli bir kitabı bulunuyor. Serkan Yılmaz ise Penguen dergisinde çizerliğini yapmakta ve çeşitli stand-up gösterileriyle kariyerinde ilerliyor. Yılmaz, günümüzde kendi icatlarıyla oluşturmuş olduğu pratik bilgileriyle de ilgi çekiyor.

 

Haberin Devamı

İki gün sürecek 

 

Etkinliğin ikinci gününde Emrah Ablak ve BKM Açık Mikrofon Ekibi, mizah severlerle buluşacak.Avni Dergisi’nde çizerliğe başlayan Emrah Albak; Dıgıl, Fos, Parazit, biber; HBR Maymun, L-Manyak, Lombak, Kemik, Penguen dergilerinde çizmeye devam etti. Uykusuz Dergisi’nde karikatür köşesi ve Jamal isimli bir bant karakter çizdi. BKM Açık Mikrofon Ekibi ise 4 veya 6 kişiden oluşan ve her kişinin kendine ayrılan belirli sürede stand-up gösterisini sahnede tamamlayarak büyük beğeni toplayan grup olarak biliniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!