İstanbul’da 6 ilçede elektrik kesintisi!

Güncelleme Tarihi:

İstanbul’da 6 ilçede elektrik kesintisi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2016 01:19

İstanbul’un Beşiktaş, Fatih, Güngören, Küçükçekmece, Sarıyer ve Şişli ilçelerinde, bugün, elektrik kesintisi yapılacak.

Haberin Devamı

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ (BEDAŞ) tarafından yapılan açıklamaya göre; 8 Şubat Pazartesi günü, 6 ilçede belli saatlerde yatırım ve bakım-onarım çalışmaları kapsamında, elektrik kesintisi uygulanacağı açıklandı. Beşiktaş, Fatih, Güngören, Küçükçekmece, Sarıyer ve Şişli ilçelerinin bazı mahallelerinde geçici süreyle elektik kesintisi yaşanacak.

İSTANBUL’UN 6 İLÇESİNDE ELEKTRİK KESİLECEK

Pazartesi günü elektrik verilemeyecek ilçeler;

Beşiktaş’ta yapılacak bakım onarım çalışması sebebiyle, 08:30 ile 12:00 saatleri arasında Dikilitaş ve Teşvikiye Mahalleleri’nin Hakkı Yeten Caddesi, Kıvanç, Kozacık Sokakları ve civarında elektrik kesilecek.

Fatih’te gerçekleştirilecek bakım onarım faaliyetleri sebebiyle, 09:00 ile 15:00 saatleri arasında Cerrahpaşa ve Koca Mustafapaşa Mahalleleri’nin Koca Mustafapaşa, Kuva-yi Milliye Caddeleri, Çınar, Dağıstanlı Çıkmazı, Şehit Turan Topal, Berber Şefik, Emirler Çeşmesi, Kader, İzci, Şırlayan, Cambaziye Mektebi Sokakları ve civarına, Koca Mustafapaşa Mahallesi’nin Kennedy, Narlıkapı Caddeleri, Arap Kuyusu Sokakları ve civarına, 00:30 ile 05:00 saatleri arasında Hocapaşa, Taya Hatun, Molla Fenari, Binbirdirek, Cankurtaran, Hobyar, Sultanahmet, Alemdar Mahalleleri ve civarı enerji verilemeyecek.

Haberin Devamı

Güngören’de yapılacak bakım onarım çalışması dolayısıyla, 09:00 ile 18:00 saatleri arasında Sanayi Mahallesi’nin Atatürk ve Aydın Caddeleri, Tümer, Vehbibey, Samipaşa, Selvi Sokakları ve civarında kesinti yapılacak. 

Küçükçekmece’de gerçekleştirilecek bakım onarım faaliyetleri sebebiyle, 09:00 ile 18:00 saatleri arasında Halkalı Merkez Mahallesi’nin Ömrüm, Gençtürk, Gündoğan, Nayman, Saral, Evren, İdris Paşa, Çınarlıçeşme, Ülkü, 1221 Sokakları ve civarı, 06:00 ile 18:00 saatleri arasında Cennet Mahallesi’nin Hürriyet, Alparslan, Mevlana Caddeleri, Tunç, 613, Aydın Sokakları ve civarı elektrik kesintisinden etkilenecek.

Sarıyer’de bakım onarım ve yatırım faaliyetleri dolayısıyla, 09:00 ile 12:00 saatleri arasında Uskumruköy Mahallesi’nin Çınar, 9, 10.Caddeleri, Reyhan, Telgraf, Manolya, Pazı Çıkmazı, Gündüz Sefası, Akasya Sokakları ve civarına, 11:00 ile 15:00 saatleri arasında Ayazağa Mahallesi’nin Mustafa Kemal Atatürk Caddesi, 117, Eski Pazar, Dereboyu, Kurt Yolu, 112, 204, Hadım Koru Yolu, Naci Canan Tuncer Sokakları ve civarına enerji verilemeyecek.

Haberin Devamı

Şişli’deki bakım onarım çalışmaları kapsamında, 11:00 ile 15:00 arasında Teşvikiye ve Fulya Mahalleleri’nin Hakkı Yeten Caddesi, Fulya Bayırı Sokak ve civarında elektrik kesintisi yapılacak.

BAKMADAN GEÇME!