İstanbul’a yeni eğitim kampüsü

Güncelleme Tarihi:

İstanbul’a yeni eğitim kampüsü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2017 14:08

Şimdiye kadar İstanbul’da bir üniversitesi hizmette olan Vatan Sağlık ve Eğitim Vakfı (VASEV); anaokulu, ilköğretim ve lise açmayı planlıyor.

Haberin Devamı

Vatan Sağlık ve Eğitim Vakfı (VASEV), üniversiteden sonra temel eğitim ve ortaöğretim alanında da hizmet vermeye hazırlanıyor. İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi’nden sonra anaokulu, ilköğretim ve lise açmak için çalışmalara başlayan vakfın yeni eğitim kurumlarının adı ‘Yeni Yüzyıl Okulları’ olacak. Vakıf ile birlikte üniversitenin de desteklediği okullar Sancaktepe’de yapılacak kampüste faaliyete geçecek. Okulun, 2018-2019 eğitim öğretim döneminde ilk öğrencilerini kabul etmesi hedefleniyor. Ayrıca kampus içinde üniversiteye ait tıp fakültesi hastanesinin inşaatına da önümüzdeki günlerde başlanacak. Bu çalışmalar için ayrılan bütçenin 150 milyon dolar olması öngörülüyor.

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Azmi Ofluoğlu, “Üniversitemizin desteği ve kredilerle yatırımları karşılayağız. Yurtdışında da yatırımlarımız var. Okullara öncellik vereceğiz” dedi.

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!