GeriSeyahat İstanbul 'beyaz'a büründü
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
İstanbul 'beyaz'a büründü

İstanbul 'beyaz'a büründü

"Dünyanın en iyi etkinliği" ödülünü 4 yıl üst üste kazanan Sensation, 13 Ekim 2012’de İstanbul Ataköy Atletizm Arena’da, dünyaca ünlü 8 DJ’in müziği eşliğinde 43 ülkeden 17.500 müzik ve dans severi ağırladı.

Virgin Radio ve Red Bull’un katkılarıyla 13 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilen Sensation İstanbul, dünyaca ünlü 8 DJ’e ev sahipliği yaptı.

Tüm Sensation’ların değişmez DJ’i Mr. White tarafından açılışı gerçekleştirilen Sensation İstanbul’da; Dennis Ferrer, Fedde Le Grand & Deniz Koyu, Sunnery James & Ryan Marciano, Juan Sanchez  & Daniel Sanchez 7 saat boyunca performans sergiledi.

Hollandalı süper model, Victoria’s Secret meleği Doutzen Kroes’un da aralarında bulunduğu davetliler, Kroes’un eşi Sunnery James başta olmak üzere dünyaca ünlü DJ’lerin müziği ve şovların eşliğinde sabahın erken saatlerine kadar kesintisiz eğlendi.

One Colony organizasyonuyla Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen Sensation İstanbul’da, katılımcılar Wicked Wonderland şovunun yenilenen versiyonunun prömiyerinin de izleme fırsatına sahip oldu.

İstanbul beyaza büründü

'BEYAZ'IN GECESİ

İlki 2000 yılında Amsterdam’da gerçekleştirilen ve günümüzde farklı zamanlarda 4 kıtada 23 ülkede düzenlenen Sensation, dünyanın önde gelen etkinlik ve organizasyon şirketi ID&T’nin en seçkin ve en geniş katılımlı etkinliği.

İlki Ajax futbol kulübünün stadı olan Amsterdan Arena’da gerçekleştirilen ve 20 bin civarında dans severin katıldığı etkinlik 2. yılında günümüzdeki formatını aldı. ID&T’nin kurucusu Duncan Stutterheim’ın trafik kazasında kaybettiği kardeşi Miles anısına Sensation’a katılacak misafirlerden aynı Miles’ın cenaze törenine katılanlar gibi beyaz kıyafetler giymelerini rica etmesiyle global bir konsepte kavuştu. Dünyanın en iyi etkinliği ödülünü 4 yıl art arda kazanmış olan Sensation, yüz binlerce katılımcıya gerçek anlamıyla küresel bir duygu yaşatmakta.

False