İsmail Bilen’e Davul Zurnalı Karşılama

Güncelleme Tarihi:

İsmail Bilen’e Davul Zurnalı Karşılama
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2015 10:00

SELENDİ

22. ve 23. dönem AK Parti Manisa milletvekili olan 26. dönemde de AK Parti Manisa 5. sıra milletvekili adayı olan ve son dakika da yurt dışı oylarıyla meclise girmeyi başaran Avukat İsmail Bilen ilk ziyaretini, "Seçilirsem ilk ziyaretimi sizlere yapacağım’ dediği Selendi’ye gerçekleştirdi. Selendililer tarafından davul ve zurnalar eşliğinde karşılanan Bilen Selendililere teşekkür ederek hizmetlerin devamının geleceğini söyledi.
22. ve 23. dönemde Selendi’ye yaptığı çok sayıda yatırım ile ilçe halkı tarafından ’Abimiz’ dediği İsmail Bilen’i İlçe Başkanı Muharrem Sezer, Kadın Kolları Başkanı Seher Yiğit, Gençlik Kolları Başkanı Barış Karagöz ve teşkilat üyeleri, eski ilçe başkanları, Belediye eski başkanları, muhtarlar ile çok sayıda partililer karşıladı.
Davul zurna eşliğinde tezahüratlar ile karşılanan İsmail Bilen’e partililer büyük ilgi gösterdi. İlçe Başkanı Muharrem Sezer, "Selendi’mizin abisi İsmail Bilen ilçemize hoşgeldiniz. Sizlerin hizmetlerini unutmadık bundan sonra kaldığımız yerden devam edeceğiz. İnşallah güzel hizmetlere vesile olursunuz unutmayın ki yurt dışı oylarıyla seçilmiş olsanız bile Selendi oyları ile meclise gidiyorsunuz" dedi.
İlçe Başkanının konuşmasının ardından söz alan AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, "Kardeşinize sahip çıktınız Allah hepinizden razı olsun. Hamdolsun sizlerle birlikteyim gelmesem olmazdı sizlere söz vermiştim. ’Vekil olursam ilk size geleceğim’ demiştim. İşte sizlerin karşısındayım sizlerin, annelerimizin, babalarımızın duası ile vekil seçildim. Duygulandım. Her zaman Selendili dostlarımla görüştüm sizleri unutmadım kahvelerinizi içtim sofranıza oturdum bana hep abi dediniz bana destek oldunu diyerek bundan sonra da her zaman birlikte olucaz evlerineize geleceğiz mahallerimizi ziyaret edeceğiz öncelikle de Selendi ilçemize, Manisa’mıza ve Tüm Türkiye halkımıza hizmet edeceğiz." diye konuştu.
İsmail Bilen konuşmasının devamında şunları belirtti:
"1 Kasım seçimleri 7 düvele karşı kazanılmış bir zaferdir. Şer odaklarına karşı bu millet kendisine hazırlanan tuzağın farkındaydı ve bu oyunu bozdu. Oynanan oyunlara halkımız en güzel cevabı Türkiye’nin istikrarı için sandıkta verdi. Teşkilatlarımız gece gündüz çalıştı. Şimdi mazbatamızı aldıktan sonra çalışmalarımıza hiç durmadan başlayacağız. Mazlumların sesi olacağız. Selendi gerekli desteğini verdi. İlçe Başkanım Muharrem Sezer’e, Kadın Kolları Başkanım Seher Yiğit’e, Gençlik Kolları Başkanı Barış Karagöz’e, belediye meclis üyelerime, parti yönetimi, kadın ve gençlik kolları yönetim kurulu üyelerine, eski ilçe başkanlarıma, belediye eski başkanıma teşekkür ediyorum."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!