GeriSeyahat Islaklık ve sıcaklığın etkileyemediği teknolojiler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Islaklık ve sıcaklığın etkileyemediği teknolojiler

Islaklık ve sıcaklığın etkileyemediği teknolojiler

Tatile gitmeye hazırlanan teknoloji düşkünleri bu yazıyı kaçırmayın!

SORU: Tatilde güneş ve su derken elektronik cihazlarım deforme oluyor ya da bozuluyor. Bu duruma uygun geliştirilen teknolojik cihazlar var mı?

CEVAP: Tam da söylediğiniz gibi tatilin en önemli sorunlarının başında ıslaklık ve sıcaklık geliyor. Teknoloji şirketleri özel olarak geliştirdiği birçok cihaz bulunuyor. Sahilde ve tatilde kullanabileceğiminiz cihazları bir araya getirdik.

Suya dayanıklı

Su altında bile not alın
Samsung’un yeni akıllı telefonu Galaxy Note 7’nin öne çıkan özelliklerinin başında su geçirmeme özelliği geliyor. Modelin hem kendisi hem de kalemi su geçirmiyor. Kalemiyle kullanıcıların not almasını sağlayan model artık suyun altında bile not alınmasını sağlıyor. Bu ay içinde satışa çıkacak modelin satış fiyatı ise 3 bin 599 TL olacak.


Hem güneşe hem de suya dayanıklı
Philips’in yeni su geçirmez kablosuz hoparlörü BT2200, bu yaz tatilcilerin yanından hiç ayırmayacağı, müziği havuzda ve denizde bile en kaliteli sesle dinlemelerini sağlayacak bir hoparlör olacak. Üstelik hafif olması da kullanımı kolaylaştırıyor. 2.8 W çıkış gücüne sahip BT2200, sağlam ve su geçirmez bir ürün. Modelin satış fiyatı 179 TL.

Yüzerken müzik keyfi
Sony’nin NWZW273W adındaki kulaklığı su geçirmeyen özelliği ile kullanıcıların yüzerken bile müzik dinlemesini sağlıyor. Özel bir şarj ve veri aktarma adaptörü ile beraber gelen kulaklık, kullanıcıların dahili hafızaya müzik yükleyebilmesini sağlayarak bluetooth bağlantısından bağımsız bir kullanım imkanı da sunuyor. İki farklı renk seçeneği ile sunulan modelin satış fiyatı ise 179 TL.

False