İslahiye’de aday öğretmenler okulları tanıyorlar

Güncelleme Tarihi:

İslahiye’de aday öğretmenler okulları tanıyorlar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2016 14:19

İslahiye’de aday öğretmenler okulları tanıyorlar

Haberin Devamı

Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep), (DHA) - GAZİANTEP’in İslahiye İlçesi’nde, aday öğretmenler, ’Mesleki Gelişim ve Kariyer Etkinlikleri’ kapsamında Gaziantep Üniversitesi İslahiye Meslek Yüksekokulu ile İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti.



İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde yetiştirme sürecine tabii olan 26 aday öğretmen, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Özdemir ve İbrahim Yağcı ile birlikte okul dışı faaliyetlerin ’Mesleki Gelişim ve Kariyer Etkinlikleri’ kapsamında Gaziantep Üniversitesi İslahiye Meslek Yüksekokulu ile İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nü ziyaret etti.



Meslek Yüksek Okulu Sekreteri Bilal Erdoğan, tarafından okul gezisinin ardında okulun misyonu ve vizyonu hakkında bilgi verirken Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Gökhan Nur ise laboratuar çalışmaları hakkında bilgilendirdi.Aday öğretmenler daha sonra Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ndeki programa katıldı. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdurrahman Yıldırım, Müdür Yardımcıları Selahattin Şehyismailoğlu, Süreyya Aslan tarafından sunum yapıldı. Sunum sonrasında aday öğretmenlere müdürlük bünyesinde bulunan mesleki kurslar ziyaret edilerek, öğrencilere eğitim verildi.



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!