iPhone 8 işte böyle görünecek!

Güncelleme Tarihi:

iPhone 8 işte böyle görünecek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2017 07:53

Bu yılın en çok beklenen akıllı telefonları arasında birinci sırada yer alan iPhone 8'e ait yeni teknik çizimler ortaya çıktı. İşte üç boyutlu görsellerle hazırlanmış iPhone 8...

Haberin Devamı

Daha öncesinde iPhone 8’in tasarımına dair birçok çizim ortaya çıkmıştı. Yeni ortaya çıkan teknik çizimlerle telefonun boyutları da görüldü. Ortaya çıkan görsel, iPhone 8’in 137.54 mm boyunda ve 67.54 mm genişliğinde olacağı iddia ediliyor. iPhone 7 ise 138.3 x 67.1 mm boyut ölçülerine sahip. iPhone 8'in kalınlığı ise paylaşılmamış.

iPhone 8 işte böyle görünecek

iPhone 8’in ekranının çapraz olarak 5.768 inç boyutunda olacağı ve cihazın neredeyse tamamını kaplayacağı belirtiliyor. 2.5D kavisli olacağı söylenen ekrandaki çerçevenin kalınlığının 4 mm olacağı ifade ediliyor. Taslak çizimine bakıldığında Touch ID destekli ana ekran tuşunun telefonda yer almadığı görülüyor. Parmak izi sensörüne sahip ana ekran tuşunun ise ekrana entegre edileceği iddia ediliyor.

Haberin Devamı

iPhone 8 işte böyle görünecek

iPhone 8'de dikkat çeken detaylardan biri de çift arka kamera. Dikey arka kamera sayesinde daha iyi bir alan derinliği yaratacağı ve bu kameranın 3D kamera teknolojisine destek vereceği söyleniyor.

iPhone 8’in tüm detayları eylül ayında gerçekleşecek etkinlikte gün yüzüne çıkacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!