İngiliz gencin Türkiye'deki ölümü İngiltere'deki ailesini yasa boğdu

Güncelleme Tarihi:

İngiliz gencin Türkiyedeki ölümü İngilteredeki ailesini yasa boğdu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2016 16:44

Türkiye'de geçirdiği ATV kazasında hayatını kaybeden 21 yaşındaki İngiliz Amarna Carthy'nin ölümü, İngiltere basınında manşetlere taşındı.

Haberin Devamı

Kendisiyle yaşıt kuzeni Jakadi Clarke ile bir haftalık tatil için Fethiye'ye gelen Carthy, kiraladıkları ATV ile Antalya'nın Kaş ilçesine geçti.

Ancak Carthy ve Clarke'in bulunduğu ATV, Ova Mahallesi'nde yol kenarındaki su kanalına düştü. Carthy, kazada başından aldığı yaralar nedeniyle yaşamını yitirdi. Hastaneye kaldırılan Clarke'in durumunun ise ağır olduğu belirtildi.

İngiliz basını, kazada ölen genç kadının ailesinin, haberi alır almaz Türkiye'ye geldiğini bildirdi.

Yaşları 2 ila 12 arasında değişen dört kız kardeşi bulunan Carthy'nin geçmişte altı ay boyunca Fethiye'de düğün organizatörü olarak çalıştığı ancak bir süre önce İngiltere'de annesiyle birlikte iş kurduğu belirtildi.

İngiliz basınına konuşan acılı anne Tashaka Baumber, "Kızımın öldüğünü öğrendiğim an; zaman, her şey durdu. Bunları kızımın adıyla aynı cümlede duymak inanılmazdı. Tek korkum kız kardeşlerinin onu unutacak olması. Kardeşlerinin ikinci annesi gibiydi. Onu anımsamaları için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!