İlkokul öğrencilerinden anlamlı davranış

Güncelleme Tarihi:

İlkokul öğrencilerinden anlamlı davranış
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2018 11:27

İlkokul öğrencilerinden anlamlı davranış

Haberin Devamı

ÇANAKKALE Koleji İlkokul 2'nci sınıf öğrencileri, ihtiyaç sahipleri için topladıkları elbise ve eşyaları Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Butik'e bağışladı.

Çanakkale Koleji'nde, 'İmkan Sahibinden İhtiyaç Sahibine' toplum hizmeti projesi kapsamında, 2'nci sınıf öğrencileri ailelerinin desteği ve öğretmenlerinin organizasyonu ile topladıkları giyim eşyalarını, ÇOMÜ Butik Gençlik Danışma Birimi Koordinatörü Aysun Acer’e teslim etti.

Öğrencilere ÇOMÜ Butik hakkında bilgi veren Gençlik Danışma Birimi Koordinatörü Aysun Acer, "Bir konuda toplumda duyarlılık, farkındalık geliştirmek için tüm toplum bireyleri tarafından yapılabilen sosyal sorumluluk projelerini ülkemizde artık çok daha sık duyuyoruz. Bu mutluluk verici bir durum. Bu tür projeleri çocuklarla birlikte yapıyor olmak ise, onların yardımlaşma ve paylaşma hakkında bildiklerini içselleştirmelerinde ve çok daha iyi öğrenmelerinde önemli rol oynuyor. Bu anlamda Çanakkale Koleji’nin “İmkan Sahibinden İhtiyaç Sahibine” projesi çok anlamlı. Başta Çanakkale Koleji öğretmenlerine ve projede emeği geçen tüm çocuklarımız ve ailelerine teşekkür ediyorum" dedi.

ÇANAKKALE, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!