Ilgaz'da Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı etkinliği

Güncelleme Tarihi:

Ilgazda Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı etkinliği
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2017 16:34

Ilgaz'da Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı etkinliği

Haberin Devamı

Cengiz YALÇIN/ILGAZ(Çankırı), (DHA)- BİLİM, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı personeli, her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdikleri 'Aile içi İletişim Eğitimi' etkinliğini bu yıl da Ilgaz Kadın Çayırı Yıldıztepe'de gerçekleştirdi.
Ankara'dan otobüslerle yola çıkan bakanlık personeli Ilgaz'da buluştu. Kadın Çayırı'nın sarıçam ormanlarıyla çevrili yemyeşil çimenleri üzerinde kurulu masalara geçen aileler, açık hava kahvaltısında bir araya geldiler. Daha sonra Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü de sabah kahvaltısında bakanlık personelini yalnız bırakmadı. Ankara'dan gelen Bakan Özlü'yü alanda Bakanlık Müsteşarı Prof. Dr. Ersan Aslan, Bakanlık üst düzey personeli ve Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş karşıladı. Alanda bulunan tüm bakanlık personeli ve ailelerine afiyet olsun dileklerini ileten ve hoş geldiniz diyen Bakan Özlü bir müddet sonra Kastamonu Belediye Başkanı ile birlikte alandan ayrıldılar.
Bakanın Piknik alanından ayrılmasından sonra, Aileler 1200 metre uzunluğundaki telesiyejle 2000 metre yükseklikte Ilgazın zirvesini seyrettiler. Ok atarak okçuluk öğrenmeye çalıştılar. Çocuklar- büyükler çuval, yumurta ve halat çekme yarışmalarıyla kupalar kazandılar.
Bakanlık müsteşarı Prof.Dr.Ersan Aslan ailelere hitaben yaptığı konuşmada güzel bir havada etkinliğe katılan ailelere teşekkür ederken,bir sonraki etkinliğin yine yurdumuzun değişik bir bölgesinde gerçekleşeceğini ifade etti.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!