TEB kurumiçi girişimcilerini Silikon Vadisi’ne gönderiyor

Güncelleme Tarihi:

TEB kurumiçi girişimcilerini Silikon Vadisi’ne gönderiyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2014 11:05

Türk Ekonomi Bankası (TEB), Kurumiçi Girişimcilik Programı’nı hayata geçirdi.

Haberin Devamı

TEB, kurumiçi girişimcilerinin yetkinliklerini artıracak eğitim programları sunuyor ve onları diğer yenilikçi, yaratıcı, girişimci çalışma arkadaşlarıyla buluşturarak birbirlerinden beslenebilmelerini sağlayan TEB Hackathon etkinlikleri düzenliyor.

Başarılı kurumiçi girişimcilerini Silikon Vadisi’ne götürerek orada teknolojik girişimcilerle bir araya gelip kendi iş modellerini bir adım ileriye taşımalarını sağlıyor. TEB İK ve İnovasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nilsen Altıntaş, “Amacımız yenilikçi ve bankamızın geleceğini değiştirebilecek projeler üretip bunları hayata geçirebilecek iç girişimciler yetiştirmek.

Bunun için eğitim ve mentor desteğiyle girişimcilik yetkinliklerini artırarak, girişimci bir şirket kültürü yaratmayı hedefliyoruz” diyor. 2007 yılında tüm çalışanların fikirlerini paylaşmaları için Kıvılcım portalı açtıklarını söyleyen Altıntaş, “Gelen 60 binden fazla fikrin hepsini değerlendirdik ve 400’den fazlasını hayata geçirdik. Bir güvenlik görevlimizin fikri olan Molalı Kredi ile Yeşil Trompet, KOBİ İstihdam Paketi ve Taksitli Altın Kredisi çalışanlarımızdan gelen ve işe dönüştürülen yenilikçi fikirlerden sadece birkaçı” diyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!