“Senenin Yıldızları” 15’inci kez ödüllendirildi

Güncelleme Tarihi:

“Senenin Yıldızları” 15’inci kez ödüllendirildi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2023 18:26

Yıldız Holding şirketlerinin projelerinin yarıştığı “Senenin Yıldızları Ödül Töreni” bu sene 15’inci yılını kutladı. Yarışmaya 10 farklı kategoride 236 proje başvurusu gerçekleşti. Bu projeler arasından kazananlar Holding’in 75 bin çalışanı ve ana jürinin oylamasıyla seçildi.

Haberin Devamı

Ödül töreni, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda düzenlendi. Kahramanmaraş ve Hatay depremlerinde vefat eden Holding çalışanlarının ve vatandaşların anısına saygı duruşu ile başlayan program, Yıldız Holding Global Hukuk ve Kamu İlişkileri Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Taşkın’ın, Yıldız Holding’in “Mutlu Et Mutlu Ol” yaklaşımıyla yıl boyunca sağladığı toplumsal fayda ve deprem yardımları hakkındaki konuşmasıyla devam etti. Ödül törenine konuk olarak katılan Sabancı Holding CEO’su Cenk Alper de sürdürülebilirlik konulu bir konuşma yaptı.

Törende, değişen dünyada liderlik üzerine konuşma yapan Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO’su Mehmet Tütüncü, “Katılımcı liderlik anlayışımız doğrultusunda ortak akıl ile hayata geçirilen inovatif projelerin yarattıkları değeri ortaya koyan 15. Yıl Senenin Yıldızları Ödül Töreni, sürdürülebilir başarımızın somut bir örneği. Sürekli öğrenen ve çevik bir organizasyon olarak bu yıl, ödül programımıza zamanın ruhuna uygun yeni kategoriler de ekledik. Günümüz koşullarında, hiçbir kişi, hiçbir kurum tek başına başarılı olamaz. Yer aldığımız ağlar kadar kurduğumuz bağlar önemli ve başarı ancak iş birliği ile mümkün” dedi.

Haberin Devamı

“Senenin Yıldızları” 15’inci kez ödüllendirildi

Mehmet Tütüncü

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ülker ise, “Günümüzde şirketlerin başarısı, finansal performanslarının yanı sıra sahip olduğu yetenek yönetimi, toplumsal yatırımlar ve işin sürdürülebilirliğini sağlayan değer üretimi ile ölçülüyor. Yıldız Holding’de “Bu Dünya Bizim” sürdürülebilirlik vizyonumuzla tüm ekosistemimizde değer yaratmak ve birlikte dönüşmek hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu sene Yönetim Kurulu Başkanı Özel Ödülünü Çevresel Sürdürülebilirlik olarak belirledik.” dedi.

Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir gelecek bırakmak için bugünden harekete geçilmesi ve daha fazla efor sarf edilmesi gerektiğini ifade eden Ülker, bütüncül bakış açısıyla kurgulanan ve tasarrufun ötesine geçen, topluma değer katan projeleri ödüllendirmek istediğini ifade etti. 16 finalist ekibi kutlayan Ali Ülker, sürdürülebilir bir gelecek için daha yüksek etkili projeler beklediğini sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

“Senenin Yıldızları” 15’inci kez ödüllendirildi

Ali Ülker

2050 yılı için “net sıfır” karbon emisyonu hedefiyle faaliyetlerini sürdüren Yıldız Holding, Sürdürülebilirlik Akademisi ile iş birliği yaparak etkinlikten kaynaklanan karbon ayak izini sıfırladı.

15’inci Senenin Yıldızları Ödüllerini Kazanan Projeler ise şu şekilde:

· Büyümeye Katkı: Kerevitaş - “SuperFresh’in İndirimi Yüksek Zincir Market Kanalında Büyüme Stratejisi”

· Operasyonel Mükemmellik: pladis Türkiye – “Ülker Çikolata Kalitede 1 Numara”

· En İyi Pazarlama Kampanyası: Kerevitaş – “Refika Birgül ile SuperFresh Bi’Yolculuk”

· En İyi Pazar Payı Gelişimi: pladis Türkiye – “Ülker Çikolata Büyük Tabletler”

Haberin Devamı

· İnovasyon: pladis Birleşik Krallık (UK) – “Blissfuls markası”

· Dijital Dönüşüm: ŞOK Marketler – QR Kod ile Ödeme Platformu

· İnsana Yatırım: Polinas Türkiye – “Çalışan Gelişimi ve Çalışan Deneyimi”

· Mutluluk: Kurumsal Sosyal Sorumluluk: pladis Türkiye & Birleşik Krallık (UK)-“Kakaonun Ötesinde”

· Sosyal Medya Kahramanları: Kerevitaş – “Bizim Yağ Dijital Liderlik Projesi”

· Yönetim Kurulu Başkanı Özel Ödülü / “Çevresel Sürdürülebilirlik”: Bu kategoride tek bir finaliste ödül verilmezken, başvuru yapan 16 proje törende açıklandı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!