JOB Genç Yetenek Programı 2024 başvuruları başladı

Güncelleme Tarihi:

JOB Genç Yetenek Programı 2024 başvuruları başladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2024 12:55

Üniversite 3’üncü ve 4’üncü sınıf öğrencilerinin yanı sıra yeni mezunların da katılabileceği ‘JOB Genç Yetenek Programı 2024’e başvurular başladı. Programa 15 Nisan 2024 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

Haberin Devamı

JOB Genç Yetenek Programı 2024, bu yıl “Join The Business Life” sloganıyla genç yeteneklere kapılarını açıyor. Endüstri, İşletme, Kimya, Gıda Bilgisayar, Yazılım, Endüstri, Matematik Mühendisliği gibi bölümlerin yanı sıra, Yönetim Bilişim Sistemleri, Matematik, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve ilgili bölümlerden de binlerce başvurunun gerçekleştiği program sayesinde, gençler iş yaşamıyla ilgili kapsamlı bir deneyim elde etme fırsatı buluyor. Bu yıl 13'üncüsü gerçekleşecek olan iş dünyasının en uzun süreli staj ve işe alım programlarından biri olan JOB Genç Yetenek Programı’na katılmak isteyen adaylar, 15 Nisan 2024’e kadar başvuru yapabilecek.

JOB Genç Yetenek Programı’nın iş dünyasındaki en uzun soluklu programlardan biri olduğuna dikkat çeken Yıldız Holding İnsan ve İş Destek Başkanı Bahattin Aydın sözlerine şöyle devam etti: “İş dünyası dönüşürken yeni yeteneklere duyulan ihtiyaç ile yetenek açığı giderek artıyor. Yıldız Holding’de mevcut yeteneklerimizin sürekli gelişimine katkı sağlarken aynı zamanda yeni yetenekler için cazip bir işveren olmayı önemsiyoruz.  JOB Genç Yetenek Programımız potansiyeli ve farkındalığı yüksek genç yeteneklerin Holding bünyesindeki şirketlerimizde ve birçok iş alanında stajyer veya yeni mezun çalışan olarak deneyim kazanabilecekleri, dünya standartlarında öğrenme ve gelişim olanaklarıyla kendilerini geliştirebilecekleri ve kariyer yolculuklarını taçlandırabilecekleri bir program olarak önem kazanıyor. Bu yıl 13’üncüsü gerçekleşecek, her yıl 30 binin üzerinde adayın başvurduğu sektörün en uzun soluklu ve tutarlı programlarından biri olan JOB Genç Yetenek programımızın bugün sektörde çalışan deneyimli profesyonellerin kariyerlerinde başlangıç noktası olması da bizler için mutluluk ve gurur verici. Güçlü ve başarılı bir kariyer hedefleyen öğrenciler ve yeni mezunlarımıza, titizlikle hazırlanmış bu programa başvuru yapmalarını öneriyorum.

BAKMADAN GEÇME!