Eğlence sektöründe kariyer imkanı

Güncelleme Tarihi:

Eğlence sektöründe kariyer imkanı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2015 18:25

Ocak sonuna kadar 400 kişiyi işe almayı planlayan eğlence merkezi Vialand, çoğunlukla misafir ilişkileri ve ünite operatörü alımı yapacak.

Haberin Devamı

Eğlence ile alışverişi buluşturan tema park, alışveriş caddeleri ve Vialand Palace Hotel’den oluşan Vialand, toplam 2.500 kişiye istihdam sağlıyor.

Vialand çatısı altında Ocak sonuna kadar 400 kişi daha işe alınacak. Misafir ilişkileri, ünite operatörleri genel olarak alım yapılan pozisyonlar.

5 yıl içinde 3 Tema Pak açma hedefi bulunduğunu söyleyen Vialand CEO’su ve Genel Müdürü Tolga Alişoğlu, Türkiye’de yeni yeni gelişen tematik eğlence sektörünün gençlere farklı kariyer imkanları tanıdığını söylüyor: “Vialand Tema Park bu anlamda ülkemizde ve sektörde bir okul misyonu üstlenmiş durumda. Öykü yazarından, kreatif konsept artistlerine, karakter tasarımcısından illüstratörüne, görsel yönetmeninden prodüksiyon şefine, eğlence konusunda uzman operatörlerden, havacılık, medya sektörü gibi farklı disiplinlerden gelmiş konusunda uzman tüm  yöneticilerine, benzerine sık rastlanmayacak bir hizmet ekibi var burada. Çalışanlarımız koordinasyon, iletişim, davranış eğitimleri alıyorlar. Sınıf eğitimlerimiz sonrası sınavlar yapılıyor. Gölge sistemi ile her personel bir görevlinin yanında belli bir dönem çalışıyor. Sonrasında ise görev yerleri belirleniyor. Disiplinli çalışmak, eğlenmek ve eğlendirmek bizim işimiz. Sektör katkılarımızla her geçen gün daha gelişiyor. Yeni parkların açılması ile istihdam fırsatları doğuyor. Operatör olarak başlayan arkadaşlarımız performanslarına göre şef olabiliyorlar. Animasyon yurtdışındaki terminolojisi ile ‘entertainment’ Türkiye’de daha önce Tema Park olmadığından gelişme fırsatı bulamamıştı. Şimdi ise gençlere animasyon da kariyer fırsatı parkımız ile sunulmaya başlandı.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!