Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da yeni atama

Güncelleme Tarihi:

Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da yeni atama
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2024 13:01

Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da (Kalyon GY) İcra Kurulu Üyesi görevine Gökhan Yıldız getirildi.

Haberin Devamı

Lisans eğitimini 2001 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Mühendisliği bölümünde tamamlayan Gökhan Yıldız; yüksek lisans eğitimine İTÜ İnşaat Mühendisliği Geoteknik ana bilim dalında devam etti. Yıldız, 2020 yılında başladığı İstanbul Ticaret Üniversitesi- Finansal Ekonomi alanındaki doktora eğitimine devam ediyor.

Profesyonel çalışma hayatına Saha Mühendisi olarak başlayan Yıldız, yurt dışında kalite güvence ve kontrol eğitimleri alarak ENKA’da 3 yıl boyunca sistem kurma ve denetleme süreçlerinde görev aldı.

2008 yılında TMSF’de proje geliştirme ve gayrimenkullerin mevzuat ve yasal süreçlerini yürütme görevinde bulunan Yıldız, bu süreçte ise SPK sınavını kazanarak Gayrimenkul Değerleme Uzmanı unvanını aldı.

İnşaat Mühendisleri Odası’nın açtığı sınavı kazanarak Kamulaştırma Bilirkişi yetki belgesi sahibi olan Gökhan Yıldız 2011 yılından günümüze kadar olan süreçte Suryapı’da İş Geliştirme Müdürü, Dap Yapı’da Genel Müdür Yardımcılığı, Yönetim Kurulu Üyesi ve son olarak Kiler GYO’da Genel Müdür unvanlarında görev aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!