Akfen çalışanları Abant’ta buluştu

Güncelleme Tarihi:

Akfen çalışanları Abant’ta buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2014 11:24

İş yoğunluğundan uzaklaşmak ve şirketin gelecek dönem vizyonunu konuşmak amacıyla yola çıkan Akfen Holding’in tüm yönetici ve çalışanları, 27-28 Eylül tarihlerinde Büyük Abant Oteli’nde gerçekleştirilen Abant Buluşması’nda bir araya geldi.

Haberin Devamı

Akfen Holding Yönetim Kurulu Üyesi Pelin Akın’ın ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe, Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Selim Akın, Akfen Holding Murahhas Azası İrfan Erciyas, Akfen Holding CEO’su Süha Güçsav’ın yanı sıra Holding’in Ankara ve İstanbul ofisleri ile birlikte diğer şehirlerden gelen tüm yönetici ve çalışanları katıldı.

Pelin Akın, “Abant Buluşması’nda Akfen Holding’in kurum kültürü, değerleri, eski ve yeni kuşak harmonisi, deneyim ve dinamizm bileşkesi ve aidiyet duygusu gibi konuları masaya yatırdık” dedi.
Abant Buluşması’nın ikinci gününde ‘Akfen’in Ritmi’ adıyla atölye çalışması yapıldı. Atölye çalışması sırasında yönetim kurulu üyeleri ve birim yöneticilerinden oluşan 18 kişilik orkestra, perküsyon enstrümanları ile birlikte sahneye çıktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!