1 gün boyunca iş hayatını deneyimlediler

Güncelleme Tarihi:

1 gün boyunca iş hayatını deneyimlediler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2017 14:19

İnsan kaynakları ve istihdam çözümleri sunan Adecco Group 26 Nisan’da düzenlediği Experience Work Day etkinliği ile gençlere 1 gün boyunca ofislerinin kapılarını açtı.

Haberin Devamı

Tüm dünyada genç işsiz sayısının 71 milyon olduğu tahmin ediliyor. Gençlerin istediği işi bulmasında ülke dinamikleri en belirleyici etken olmakla birlikte gençler açısından yapılması gereken şeyler de var. Öncelikle ne tarz bir iş istediklerine karar vererek buna uygun yetkinlikler ve yetenekler geliştirmeleri ve her şeyden öte kendileri için bir yön duygusu belirlemeleri gerekiyor. Bu noktadan hareketle Adecco Group global olarak gerçekleştirdiği “Experience Work Day” etkinliği ile genç işgücüne tüm dünyada dikkat çekerek Adecco ofislerini ziyaret etmelerini, iş arama, iyi bir iş görüşmesi yapma konusunda eğitim ve rehberlik hizmeti almalarını sağlıyor.

Dünyada 46 ülkede 700 Adecco ofisinde gerçekleşen bu etkinliğe Adecco Türkiye Grup da katıldı ve hem İstanbul hem de İstanbul dışındaki ofislerinde 25 genci 1 gün boyunca ağırladı. Programa katılan gençlere kariyer hayatına geçişte gerekli olan ön bilgileri verildi, CV hazırlama ve başarılı bir iş görüşmesi için gerekli ipuçlarını aktaran bir eğitim sunuldu ardından gençler ‘Shadow-Gölge’ olarak eşleştirilen yönetici ekibiyle iş hayatını deneyimlediler.

Çalışmaya Adecco Türkiye Grup CEO’su ve EE&Mena, Türkiye Bölge Direktörü Tibet Eğrioğlu, genel müdürler, direktörler ve tüm yönetim ekibi katıldı.

Bu yıl bir başka global çalışmaları “Ceofor1Month” için de hazırlık yaptıklarını söyleyen Adecco Group Türkiye İK Direktörü Akgül Can Beyhan, “Üçüncü kez Adecco Türkiye Group CEO’su ile 1 ay çalışacak genç CEO’muzu seçeceğiz, değerlendirmelerimizi sürdürüyoruz. Genç işgücünü desteklemek çalışmalarımızın önemli bir ekseni, bu tür projelere desteğimiz devam edecek” diyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!