GeriSeyahat İbrahim Kendirci’nin seyir defteri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
İbrahim Kendirci’nin seyir defteri

İbrahim Kendirci’nin seyir defteri

TV’deki gençlik dizilerinin sevilen oyuncusu İbrahim Kendirci, yılda en az iki tatil yapıyor. Çoğunlukla yurtdışına çıkıyor. Avrupa, Uzakdoğu’da birçok ülke gezdi. Hayalindeki seyahat New York. İşte Kendirci’nin favori mekanları...

OTEL

Mardan Palace, Antalya

“Burcum başak. Lükse, konfora, temizliğe düşkünüm. Salaş mekanlardan hoşlanmam. İmkanım olana kadar bekler, planlı, programlı, en iyi koşullarda tatil yapmak isterim. Mardan Palace’ta aradıklarımın hepsini buluyorum. Bu nedenle tercih ediyorum.” Nisanda standart oda fiyatları 162 Euro’dan başlıyor. (www.mardanpalace.com.tr)

Hotel City Krone, Friedrichshafen, Almanya

“Friedrichshafen, Almanya’nın güneyinde Konstanz Gölü’nün kenarında bir şehir. Hem Avusturya hem de İsviçre’ye yakın. Böylece size otomobil kiralayıp bu iki ülkeyi de gezme imkanı veriyor. Friedrichshafen’de kaldığım zaman butik otelleri tercih ediyorum. Hotel City Krone bunlardan biri.” İki kişilik oda fiyatı 105 Euro’dan başlıyor. (www.hotel-city-krone.de)

Villa La Mirabella, İtalya, Como Gölü

“Como Gölü dinlenmek ve sakin bir tatil geçirmek için çok iyi bir alternatif. Villa La Mirabella, burada kalmayı sevdiğim butik otellerden biri. 19’uncu yüzyıldan kalma tarihi bina restore edilerek otel yapılmış. Muhteşem göl manzaralı 11 odası, rengarenk bahçesi, terası, havuzuyla bölgedeki özgün ve en iyi otellerden.” İki kişilik odada konaklama fiyatı gecelik 149 dolardan başlıyor. (www.villamirabella.com)

RESTORAN

Anatolia, Pataya, Tayland

Damak zevkime düşkünüm ama konu yemek olunca muhafazakarım. Yeni tatları keşfetmeye pek hevesli olduğumu söyleyemem. Tayland Pataya’daki Atatolia Cafe-Restaurant bir Türk restoranı. O kadar uzağa gidip, bambaşka bir kültürün ortasında çorba, pide, meze, et sote gibi Türk yemekleri tatmak hem keyifli hem de ilginç oluyor. (www.anatoliapattaya.com)

Paris, Buddha Bar

İyi müzik eşliğinde dünya mutfağından özellikle Fransız mutfağından lezzetli yemekler bulabilirsiniz burada. Dekorasyonu çok başarılı. Benim için bir mekanın aydınlatmasının iyi ve tuvaletinin temiz olması önemli bir kalite göstergesidir. Burada her ikisi de memnun bırakıyor.
(www.buddha-bar.com)

GECE KULÜBÜ

Nispet, Bağdat Caddesi

Gece hayatında pek aktif değilim. Nadiren, o da müzik dinlemek için evden çıkarım. Nispet’te Sezen Aksu Şarkıları gecesi ve kareoke gibi etkinlikler ilgimi çekiyor. Bora Öztoprak sahne alıyor. Ara sıra gidip dinlemekten keyif alıyorum. (www.nispet.com.tr)

False