Holdingde 7 kurşun

Güncelleme Tarihi:

Holdingde 7 kurşun
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2016 22:49

Müteahhit Rafet Özsoy, holding binasında silahlı saldırıya uğrayarak yaşamını yitirdi. Özsoy’u, 2 milyon 600 bin lira borcunu vermediği için vurduğunu söyleyen hafriyatçı Necati Yıldırım teslim oldu.

Haberin Devamı

Özsoy İnşaat’ın sahiplerinden Rafet Özsoy, dün 14.30’da Küçükçamlıca Mahallesi’ndeki Şahlanoğlu Çamlıca Villaları sitesinde bulunan holding binasında silahlı saldırıya uğradı. Yaralanan Rafet Özsoy, çalışanları tarafından Ümraniye’de hastaneye kaldırıldı. Özsoy, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Özsoy’u vuran ve hafriyat işleri ile uğraştığı öğrenilen Necati Yıldırım, Üsküdar Emniyet Müdürlüğü’ne giderek polise teslim oldu. Yıldırım’ın “Hafriyat işini yapmıştım. Bana 2 milyon 600 bin lira borcu vardı. Borç için Samsun’dan çıkıp buraya geldim. Parayı vermeyeceğini söyledi. Ben de ayaklarına doğru 7 el ateş ettim” dediği öğrenildi. 

Haberin Devamı

‘BİRİ BIÇAKLI 3 KİŞİ VARDI’

Holding binasının yanındaki sitenin güvenlik müdürü, “3 araba bizim otoparka park etmek istedi. O arkadaşlara uygun yere park etmesini söyledikten yaklaşık 5 dakika sonra 6-7 el silah sesi duyduk. Kameradan izledim. Yoldan 3 kişinin gittiğini gördüm. En son arkadan gelen birinin elinde bıçak vardı. Çok geleni gideni oluyor Rafet Bey’in. Kamera görüntülerinde sadece kaçan insanları gördüm” dedi.

Haberin Devamı

 57 yıllık şirket

 ÖZSOY Şirketler Grubu’nun temellerini, 1948 yılında Bartın’dan Safranbolu’ya katırlarla yumurta ve pestil nakleden baba Ahmet Özsoy attı. Uludağ Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu Rafet Özsoy. 23 yıl önce ağabeyleri ile birlikte şirketi yeniden ayağa kaldırdı ve bugün bin kişinin çalıştığı 120 milyon liralık bir holding haline getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!