Hız tutkunu sürücü Türk aileye facia yaşattı

Güncelleme Tarihi:

Hız tutkunu sürücü Türk aileye facia yaşattı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2016 09:43

Almanya’nın Bavyera Eyaleti’ndeki A9 numaralı otoyolda hız yapan bir sürücü, içinde altı kişinin bulunduğu Türkiye kökenli ailenin otomobiline çarptı. Kazada 9 yaşındaki Kaan ile 7 yaşındaki Furkan öldü, ailenin diğer üyeleri yaralandı.

Haberin Devamı

Almanya’nın İngolstadt kenti yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, Türkiye kökenli Kocapınar ailesi iki çocuğunu kaybetti. A9 numaralı otoyolda meydana gelen kazada Cafer Kocapınar, eşi Hamide Kocapınar ile kızları Sinem ve Sıla, ağır yaralandı. Oğulları 9 ve 7 yaşlarındaki Kaan ve Furkan ise olay yerinde öldü.

Okul tatili nedeniyle Frankfurt’taki akraba ziyaretinden dönen Kocapınar Ailesi, Erding’teki evlerine yaklaşık 90 kilometre kala hız tutkunu sürücünün kurbanı oldu. BMW 640 model otomobiliyle otoyolda hız yapan 49 yaşındaki Münihli sürücü, ıslak zeminde aracının kontrolünü kaybedince önce yan duvarlara çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil, o sırada oradan geçmekte olan Türk ailenin aracına doğru savruldu. Çarpışmanın etkisiyle iki araç hurdaya dönerken arka koltukta oturan 9 yaşındaki Kaan ile 7 yaşındaki Furkan kırılan camlardan dışarı fırladı. Ön koltukta oturan anne yaralı olmasına rağmen çocuklarının araçta olmadığını görünce yoğun trafiğe aldırmadan dışarı çıktı. Ancak çocuklarının cansız bedenleriyle karşılaştı.

Otoyol trafiğe kapatılırken, ağır yaralanan Cafer Kocapınar (53), Hamide Kocapınar (37), kızları Sinem (12) ve Sıla (7) çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Kazada yaşamını yitiren 7 yaşındaki Furkan’ın ikizi Sıla’nın da komada olduğu belirtildi. Kazaya yol açan sürücünün ise fazla yara almadığı kaydedildi.

KASABADA YAS

Kazanın ardından Kocapınar Ailesi’nin yaşadığı Münih yakınlarındaki Erding kasabası mateme büründü. DİTİB Camii tarafından hazırlanan kermes iptal edilirken, Furkan ile Kaan’ın ölümü tüm vatandaşları yasa boğdu. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!