'İstanbul'da soyguna uğradım' iddiası

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda soyguna uğradım iddiası
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2017 13:00

Hindistanlı ünlü aktris Saumya Tandon, İstanbul ziyareti sırasında bir taksici tarafından soyguna uğradığını duyurdu. 'Bhabi ji Ghar Par Hai!' isimli ünlü televizyon programı nedeniyle büyük bit şöhreti bulunan Hint kadın aktris, 'Hindustan Times' gazetesine verdiği ropörtajda İstanbul'da yaşadığını iddia ettiği olayların detayını anlattı.

Haberin Devamı

Hindustan Times'a konuşan ünlü oyuncu şu açıklamada bulundu: 

"Taksici bir anda yolun ortasında aracını durdurdu. Birdenbire bana doğru bağırmaya başladı ve Ramazan ibadeti için geç kaldığını söyledi çünkü dövizimi değiştirmek zorundaydı. Ona taksimetreyi göstermesini istediğimde bana başka bir 'taksimetreyi' gösterdi ve üzerinde 50 lira yazıyordu. Ona para verdiğimde bana parayı geri verdi ve bunun 'yanlış para' olduğunu söyledi"

BİN EURO'SUNUN ÇALINDIĞINI İDDİA EDİYOR

Hint oyuncu, Türkiye'de lira ve euronun geçtiğini 'bildiği' için taksicinin euro istediğini düşünerek çantasını karıştırdığını ve o anda taksicinin birdenbire elini çantasına sokarak kendisine anlamadığı bir şeyler söylediğini aktardı. Saumya, taksiden ayrıldıktan sonra çantasından bin euro çalındığını fark ettiğini iddia etti. 

Haberin Devamı

İstanbulda soyguna uğradım iddiası

İstanbulda soyguna uğradım iddiası

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!