Hedefimiz Büyükşehir Belediyesi

Güncelleme Tarihi:

Hedefimiz Büyükşehir Belediyesi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2018 16:10

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin Ankara 11. Olağan İl Kongresi dün Yenimahalle Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Mevcut başkan Adnan Keskin’in yanı sıra Ayhan Yalçınkaya’nın da Ankara İl Başkanlığı için aday olduğu kongrede 650 delege, yeni il yönetimini belirlemek için bir araya geldi. Kongreye CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve CHP’li milletvekilleri de katıldı.

SIRADAN BİR OLAY DEĞİL

Kılıçdaroğlu, hep birlikte ortak bir mücadele gerçekleştirmek zorunda olduklarını belirterek, “Gün, parti içinde ayrışma günü değildir. Gün Türkiye’nin sorunlarını çözme günüdür” dedi. “Yerel yönetimlerde, başta Ankara ve İstanbul olmak üzere Balıkesir, Bursa, Antalya, Mersin, Adana, Denizli’yi alacağız” diyen Kılıçdaroğlu, partililere şöyle seslendi:
“Seçilecek arkadaşların hedefi olacak. Birinci hedef, Ankara Büyükşehir’i alacağız. Burayı almak demek kırsal kesime kaynak aktarmak demektir. Kimseyi aç ve açık bırakmamak demektir. Dolayısıyla, Ankara Büyükşehir’i almak sıradan bir olay değildir. Ankara Büyükşehir’i almak demek Ankaralıların ödediği her kuruşun hesabını vermek demektir. Gazamız mübarek olsun.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!