Hayvanat bahçesine 'mükemmellik' sertifikası

Güncelleme Tarihi:

Hayvanat bahçesine mükemmellik sertifikası
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2016 14:14

Hayvanat bahçesine 'mükemmellik' sertifikası

Haberin Devamı

 

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi, dünyanın farklı noktalarındaki internet kullanıcıların oylarıyla en iyilerin belirlendiği 'TripAdvisor' web sitesi tarafından 'Mükemmellik Sertifikası' ile ödüllendirildi.

Dünyanın farklı noktalarındaki internet kullanıcıların oylarıyla en iyilerin belirlendiği 'TripAdvisor' web sitesi, Antalya Büyükşehir Hayvanat Bahçesi'ni, 'Mükemmellik Sertifikası' ile ödüllendirdi. Sertifikayı almaya hak kazanan hayvanat bahçesi, 100 türden 856 hayvana ev sahipliği yapıyor. Deve, ceylan, geyik, zebra, aslan, yaban koyunu, karaca, midilli atı, kurt, domuz, kaplan, puma, ayı, kanguru, timsah, yılan ve yırtıcı kuş türleri barındıran hayvan bahçesinde, 3 farklı türde 5 maymun da yer alıyor.

Her hayvan türü için özel ve geniş alanlar ayrıldığı hayvanat bahçesi, etrafı tellerle çevrili korunaklı olmasıyla dikkat çekiyor. Yazlık ve kışlık olmak üzere iki farklı barınak bulunan hayvanat bahçesinde, aynı zamanda sıcak yaz günlerinde hayvanların serinlemesi için son teknolojik yağmurlama fıskiye sistemi, yırtıcı hayvanlar için kış mevsiminde alttan ısıtma sistemi bulunuyor.

Sürüngen evi, çift tırnaklılar, tek tırnaklılar, yırtıcılar, yırtıcı kuşlar, sülünler, tavuk ve tavşanlar gibi bol seçenekli bahçenin rahatlıkla gezilmesi için de taştan yürüyüş yolları bulunuyor. Hayvanat bahçesini ziyaret eden yerli, yabancı turistlerin izlenimleri ve oylarıyla mükemmellik sertifikasına layık görülen Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi, TripAdvisor'un resmi web sitesinde de gezilecek yerler arasına alınarak fotoğraflarla da tanıtılıyor.

FOTOĞRAFLI



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!