Hayvan sahipleri dikkat

Güncelleme Tarihi:

Hayvan sahipleri dikkat
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2015 01:19

Seğmenler Parkı’nda oynaması için 1,5 yaşındaki pitbull cinsi köpeğinin tasmasını çıkaran Sevinç Sevinç’in, telefonla konuştuğu sırada köpeği çalındı. ‘Melo’ isimli köpeğini bulmak için polise şikayette bulunan Sevinç, “Seğmenler’de hırsızlık çetesi kol geziyor” dedi.

Haberin Devamı

Seğmenler Parkı’nda önceki gün akılalmaz bir hırsızlık olayı yaşandı. Yüzlerce kişinin Seğmenler’de bulunduğu sırada parka gelen şahıslar, Melo isimli 1.5 yaşındaki pitbull cinsi köpeği çalarak kayıplara karıştı.
Önceki gün 18.00 sularında yaşanan olayda Sevinç Sevinç, sahibi olduğu Melo’yu Seğmenler Parkı’na gezdirmeye getirdi. Birçok köpeğin tasmasız bir şekilde oynadığı parkta, 1,5 yaşındaki Melo’nun da tasmasını çıkaran Sevinç, bu sırada bir telefon görüşmesi yaptı. Görüşmenin ardından Melo’nun parkta olmadığını fark eden Sevinç, panikle köpeğini aramaya başladı.

KUCAKLAYIP UZAKLAŞTILAR

Seğmenler Parkı’nın her köşesine bakan fakat Melo’nun izine rastlayamayan Sevinç, çevredeki vatandaşlara köpeğini tarif ederek yardım istedi. Görgü tanıkları, bazı şahısların tarif edilen köpeği kucaklayarak uzaklaştığını söyledi. Melo’nun çalındığını fark eden Sevinç, Esat Polis Merkezi Amirliği’ne olayla ilgili başvuruda bulundu. Köpeğinin bulunması için fotoğraflarını bastırarak afişler asan Sevinç, olayla ilgili şunları söyledi:

PARKTA HIRSIZLIK ÇETESİ VAR

Haberin Devamı

“Hırsızların Melo’yu arabaya bindirip İran Caddesi tarafından kaçırdıklarını tahmin ediyorum. Bölgedeki konsolosluk ve büyükelçiliklerin güvenlik kameraları mutlaka olayı görmüştür. Sanılanın aksine Melo, eğitimlidir ve çok uysaldır. Bu yüzden kaçırılırken arabaya da alışık olduğundan sesi bile çıkmamıştır. Hırsızların Melo’yu takip edip öyle kaçırdıklarını düşünüyorum. Seğmenler Parkı’nda daha önce böyle olayla yaşandığını duyduk, bölgede bir hırsızlık çetesi kol geziyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!