Hayırseverden dördüncü okul

Güncelleme Tarihi:

Hayırseverden dördüncü okul
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2016 17:06

Denizli’ye bugüne kadar kardeşleriyle birlikte üç okul kazandıran tekstilci hayırsever işadamı Seyfi Başer, Göveçlik Mahallesi’ne beş derslikli anaokulu yaptıracak.

Haberin Devamı

Denizli’de kardeşleriyle birlikte daha önce Ekrem Başer İlkokulu, Ayşe Mürüvvet Başer İmam Hatip Lisesi ve Hatipzade Veli Başer Anadolu İmam Hatip Lisesi yaptıran işadamı Seyfi Başer, dördüncü okulun protokolünü imzaladı. Göveçlik Mahallesi’nde 1 milyon liraya yaptırılacak beş derslikli Aynur-Feza Başer Anaokulu’nun protokolü Valilik Toplantı Salonu’nda Vali Ahmet Altıparmak ve hayırsever Seyfi Başer tarafından imzalandı.

Protokol imza töreninde konuşan Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, "İşadamlarımızın bu tür katkıları bizim için önemli. Özellikle ikili öğretimin teke düşürülmesi, okul olmayan bölgelerdeki eğitim ihtiyacının karşılanması adına bunlar önemli katkılar" dedi.

Göveçlik Mahallesi’nde 10 bin 127 metrekare alan üzerinde 5 derslikli olarak yapılacak okula işadamının eşi Aynur ve kardeşi Yavuz Başer’in eşi Feza’nın ismi verilecek.

 

 

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!