Hayırseverden Antalya’ya bir okul daha

Güncelleme Tarihi:

Hayırseverden Antalya’ya bir okul daha
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2016 13:48

Antalya’da lise, ortaokul, ilkokul yaptıran Saime Konca ve rahmetli eşi Salih Konca’nın adına bir de anaokulu için protokol imzalandı. Anaokulu Döşemealtı’nda yaptırılacak.

Haberin Devamı

Antalya Valiliği’nde gerçekleştirilen protokole Vali Muammer Türker, Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, Milli Eğitim Müdür Vekili Hasan Tevke, hayırsever ve emekli emniyet müdürü Saime Konca ve Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri katıldı. Antalya’da rahmetli eşi Salih Konca ile birlikte bir anadolu lisesi, bir ilkokul ve bir ortaokul yaptıran Saime Konca, yine eşiyle birlikte kendi adını taşıyacak anaokulunun protokoluna imza attı.

Saime Konca ve rahmetli eşi Salih Konca’nın birikimlerini hayır için kullandıklarını anlatan Vali Türker, "Kendilerine müteşekkiriz. Döşemealtı’nda bir anaokuluna katkı sunuyor. Saime hanım ve eşinin adının verilmesinden büyük gurur duyuyoruz. Antalya olarak da çok fazla hayırseverimiz var. Buna şükrediyoruz. İnşallah bu okulda okuyan çocuklarımız da memlekete hayırlı birer evlat olur, memleketimize hizmet ederler" dedi.

Haberin Devamı

Bu imkanı bulduğu için Allah’a şükreden Saime Konca ise "Rahmetli eşim çok çalışkandı ve ben de ona çocuklarımızın geleceğine bu katkıları sunması için hem maddi hem manevi olarak hep destek verdim. Atatürk’ün gösterdiği çağdaş uygarlık seviyesinin üstüne çıkmak için bu okullarımızı yapmak ve buralarda çocuklarımızı yetiştirmek zorundayız. Bu noktada anaokulundan eğitim çok önemli" dedi.

 

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!