'Hayalimdeki robot' 81 ilde çocuklarla kucaklaşıyor

Güncelleme Tarihi:

Hayalimdeki robot 81 ilde çocuklarla kucaklaşıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2017 14:49

Bilişim ve eğitim alanından birçok gönüllüyü bir araya getiren, sosyal sorumluluk projesi Hayalimdeki Robot desteklerinizi bekliyor. Hayalimdeki Robot, 81 ile ulaşmayı amaçlıyor.

Haberin Devamı

Bilişim ve eğitim alanından gönüllülerce başlatılan Hayalimdeki Robot, kar amacı gütmeyen, çocuklara Teknolojiyi aşılamak için oluşturulmuş bir sosyal sorumluluk projesi.

Hayalimdeki Robot'un ana temasını aslında yukarıda yazdığımız ara başlık ile açıklayabiliriz. Aynı zamanda bu cümle #hayalimdekirobot projesine katılan çocuklardan birinin kendi cümlesi.

Teknolojinin ve bilgi çağının internet sayesinde ışık hızıyla ilerlediğini bilen gönüllüler, hazırladıkları sosyal sorumluluk projesi ile 81 ile ulaşmayı amaçlıyorlar.

“Hayalindeki robotu anlatır mısın?” sorusuna çocuk cevap veriyor. 1 dakika civarında bir sürede hiçbir kısıtlama olmadan hayalindeki robotu anlatıyor. Projede çocuk bayramının ilk kabul edildiği yıl olan 1927’ye atfen 81 ilden 1927 farklı çocuğa ulaşmak amaçlanıyor. Videolar tamamlandığında sponsor görüşmeleri yapılarak 23 Nisan’da çekilişle dağıtılmak üzere kitap,r obot seti gibi hediyeler dağıtımı planlanıyor.

Haberin Devamı

Katılım sağlamak için etkinliğin internet sitesi üzerinden videolarınızı yollayabiliyorsunuz. Ayrıntılı bilgi için hayalimdekirobot.com adresi ziyaret edilebilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!