Harleyler meme kanseri için gaza bastı

Güncelleme Tarihi:

Harleyler meme kanseri için gaza bastı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2016 21:31

Yaklaşık 100 Harley Davidson kullanıcısı meme kanseri konusunda farkındalık yaratmak için Üsküdar’dan Bursa’ya yola çıktı.

Haberin Devamı

ÜSKÜDAR Belediyesi, Dünya Meme Kanseri Farkındalık etkinlikleri kapsamında Uludağ Onkoloji Dayanışma Derneği (Onkoday) ile birlikte yaklaşık 100 Harley-David- son sürücüsünü Bursa’ya farkındalık yolculuğuna uğurladı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, toplumda meme kanserine karşı duyarlılığı artırmak ve farkındalık oluşturmak için bu etkinliği düzenlediklerini belirtti.

‘YOL ARKADAŞLIĞINIZA TEŞEKKÜRLER’
Onkoday (Uludağ Onkoloji Dayanışma Derneği) Başkanı Füsun Önen ise şunları söyledi: “Bu zor yolculukta tanı almış hastalarımıza, yol arkadaşı olmayı çalışma prensibi edindik. Bu nedenle küçük bir hasta konukevi açtık. Tüm Güney Marmara’dan Bursa’ya tedavi için gelen hastalarımızı konuk etmeye çalışıyoruz. Hiçbir anne, hiçbir kadın meme kanserinden ölmesin diyoruz. Bu zorlayıcı yolda meme kanseri farkındalık ayında bize yol arkadaşlığı yaptığınız için Harley ailesine çok teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız.” Harley Davidson Bosphorus Başkanı Ali Çakırkaya da konuşmasında “Biz Harley Davidson kullanıcıları olarak güzel yerlerde, güzel insanları, güzel şeyler yaparak bir araya toplamaya çalışıyoruz. Burada olmaktan gurur duyuyoruz.” dedi. Harley Davidson Sahipleri Başkanı Ertan Karabulut ise eşinin de bir zamanlar meme kanseri olduğunu, süreci çok iyi bildiğini ve buraya neredeyse koşarak geldiğini söyleyip, etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti.

'ÖNEMLİ BİR YOLCULUK'
Motosiklete binerek poz veren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Üsküdar güzel yolculukların başlangıcıdır aslında. Osmanlı’da biliyorsunuz hacı adayları Üsküdar’dan yola çıkarmış. Dolayısıyla bu yolculuk da önemli ve kutsal bir yolculuk” dedi.

BAKMADAN GEÇME!