Hakemlerden şehitler anısına halı saha turnuvası

Güncelleme Tarihi:

Hakemlerden şehitler anısına halı saha turnuvası
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2017 16:21

Hakemlerden şehitler anısına halı saha turnuvası

Haberin Devamı

Sinan HARMANCI/AMASYA,(DHA)- TÜRKİYE Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Amasya Şubesi iftar yemeği ve şehitler anısına düzenlenen turnuvada bir araya geldi.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Amasya Şubesi il hakemleri, gözlemcileri ve spor camiasıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. Yemek sonrası ise Şehitler anısına halı saha turnuvası gerçekleştirildi.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Amasya Şube başkanı Bilal Köseoğlu, “2016-2017 Futbol sezonunu basarı ile bitirmenin gururunu yaşıyoruz. Bu sezon geçen sezona göre müsabakalar yüzde yirmi oranın da arttı. Bizler 36 hakem 8 gözlemci ile müsabakalarda görev aldık. Müsabakalarda yağmur, Kar, çamur, sıcak ve soğuk demeden büyük bir özveri ve gayret gösterip emek veren hakemlerimize özellikle teşekkür etmek istiyorum" dedi.

Şehitler anısına düzenlenen halı saha turnuvasında Hakemler ve Gözlemciler, Penaltıspor, Kornerspor, Ofsaytspor ve Endirektspor olarak 4 takıma ayrıldı. Müsabakalar öncesi şehitler anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Eleme müsabakalarında Kornerspor, Endirektspor'u 3-1, Penaltıspor'da Ofsaytspor'u 5-0 yendi. Penaltıspor ve Kornerspor'un oynadığı ve oldukça çekişmeli geçen final müsabakasının normal süresi 1-1 berabere bitti. Yapılan penaltı atışları sonrası rakibini 6-5 yenen ve kadrosunda il hakem kurulu başkanı Mahmut Albayrak, klasman yardımcı hakemi Emre Aslan, bölgesel hakem Servet Bozkurt, bölgesel hakem Ömer Karakaya, il hakemi Sercan Keleş, il hakemi Oğuzhan Çolak, il hakemi Gökhan işnas ve aday hakem Ozan Uğur Demirbağ’ın olduğu Kornerspor şampiyon oldu.

İftar yemeğine Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Şerafettin Aykaç, İl Hakem Kurulu Başkanı Mahmut Albayrak, Dernek Başkanı Bilal Köseoğlu, Mitat Ak, Aydın Pelitli, 12 Haziran Stat Şefi Murat Erkek, eski hakem Servet Erdoğan, Yeşilırmak Gazetesi Sorumlusu Zeki Karadayı, hakemler ve gözlemciler katıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!