GeriSeyahat Hafta sonu için Teklif(siz)lerimiz
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Hafta sonu için Teklif(siz)lerimiz

Hafta sonu için Teklif(siz)lerimiz

1 Kasım Cuma 

- Biz Lale Belkıs’ı çok severiz. Güçlü ses tonu ve karakteristik yüzüyle hafızalarımıza kazınmış bir sanatçıdır. Belkıs’ın bugün resim sergisi açacağını duyduk. “Esintiler” adlı serginin açılış kokteyli 18.00’de başlıyor. Bize katılmak isterseniz...

Adres. Kadıköy Belediyesi Kültür Sanat Merkezi, Haldun Taner Sokak, Numara 11 Caddebostan... 

- Cadılar Bayramı dündü ama partisi Beat’de bu gece veriliyor. Anadolu yakasının yeni kulübü ‘Beat’, herkesin siyah giymesini şart koşuyor. 

Partiye katılmadan önce rezervasyon yaptırmak da bir başka şartları. Ayrıntılar internet sitelerinde. 

www.clubcadde.net

Adres
Bağdat Caddesi 304/1A, Hacıbey Cafe yanı. 

2 Kasım Cumartesi

- 2- 17 Kasım tarihleri arasında, Wasp Club'da gerçekleşecek 'Beats That Bite' festivali Tobias Thomas DJ Set'iyle start alıyor. Festival programında ayrıca Marco Carola, Idjut Boys, Hakan Lidbo gibi dans müziğinin önde gelen isimleri yer alıyor.

Farklı bir gece olacağına eminiz. Gece 23.00’de başlıyor.. Giriş 15 Milyon TL

- Kestane mevsimi geldi. Soğuk gecelerde sokaklarda rastladığınız kestane-kebabçılar fiyatları biraz abartsalar da, e 100 gram alın artık. Ya da mahalle manavına uğrayıp yarım kilo alın. Sonra da bir çizik atıp, fırına atın.....Hımmm. Afiyet olsun. 

3 Kasım Pazar 

- İşte büyük gün.. Oyunuzu kullanmaya kahvaltı yapmadan mı gidersiniz, yaptıktan sonra mı? Bizce bir mevsim meyvesi yiyip, oy kullanmaya gidin.. Sonra da eve gelip, dört dörtlük bir kahvaltı yapın. Maharet size kalmış. Krep, sebzeli omlet, sıcak simit.......Pazar olsa da yesek.

- Kahvaltı sonrası oluşan rehaveti bizce biraz daha uzatın. Yayılın televizyon karşısına.. Dağıtın kafanızı... Bütün kanallar gün boyu canlı yayınlarla seçimi takip edeceklerdir.. Tek kayfınız ülkeniz ve seçim sonuçları olsun.. Geri kalan tüm stresi atın bir tarafa... 

- Bir de çılgın bir öneri. Alegria Beyoğlu’nun yeni Akdeniz restaurantı.. Kulübü de denebilir, çünkü Alegria tam 400 kişilik. Müzikler de (jazz, blues, latin), yemekler de enfes..

Gece 19.30’da başlıyor. 04.00’da sona eriyor.

Telefon. 0212 249 53 63/ 245 13 06..

False