Hadi En Güzel Gülüşünü Göster!

Güncelleme Tarihi:

Hadi En Güzel Gülüşünü Göster
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2015 12:36

Bembeyaz dişlere ve sağlıklı bir gülüşe sahip olmayı hepimiz isteriz de, yatmadan önce nedense bazen ya da sık sık erteleriz diş fırçalamayı.

Haberin Devamı

6 aylık dişçi kontrollerinin süresini, süresiz uzatırız. Sabah acelemiz olur, akşam uykumuz, daha çok bekler o dişçi koltuğu randevumuz. Bahanesi bol, alışkanlık edinmesi zor bir konu nedense diş fırçalamak. Ne kadar önemli olduğunu, yaş aldıkça daha çok anladığım ve daha çok önem verdiğim bir konu oldu benim için de diş sağlığı.

Hadi En Güzel Gülüşünü Göster

Halbuki üşenmeden, sıkılmadan, ihmal etmeden, sabah ve akşam toplamda 4 dakikayı kendimize ve o iyi bakılırsa şahane bir gülücük sunan 32'liğe ayırmak o kadar zor olmasa gerek.  Üstelik artık işimizi daha da kolaylaştıran, bir gülücükle motive eden fırçalar bile var.

Bknz: Oral-B Pro 7000.

Haberin Devamı

Hadi En Güzel Gülüşünü Göster

Diş fırçalamak hiç bu kadar teknoloji ile dost ve kontrol altında olmamıştı desem yeridir. Zira Oral-B dünyanın en akıllı fırçasını yaratmış. Cep telefonuma app store’dan indirdiğim Smart Guide’a, Pro 7000 diş fırçası üzerindeki bluetooth ile bağlanıp, dişlerimin hangi bölgesini ne kadar süre temizlemem gerektiğinden, nasıl dişlerimi beyazlatabileceğime, haftalık, aylık diş fırçalama alışkanlığımı takip etmesine kadar çok kapsamlı  bir uygulama yapmışlar.

 

Hadi En Güzel Gülüşünü Göster

Hadi En Güzel Gülüşünü Göster

Oral-B’nin yeni fırçası her bir bölgeyi eşit sürede fırçalayıp fırçalamadığımızın secerisini tuttuğu gibi, çok sert fırçalayıp, diş etlerine zarar verdiğimiz an uyarı verip, bizi sükunete davet ediyor. Normal fırça ile dakikada 600 hareket yapabilirken, Oral-B ile d dakika da 48.000 hareket yaptığımızı öğrendiğimde, zaten normal diş fırçamı bir daha arayıp sormayacağımı anlamıştım.

Haberin Devamı

Özel leke çıkarıcı başlığı ve beyazlatma modunu duyduğum da ise, 6 aylık dişçi kontrollerimin az plaklı ve sancısız geçeceğini de anlamış oldum. Yaşasın!

Hadi En Güzel Gülüşünü Göster

Hadi En Güzel Gülüşünü Göster


 
Hadi En Güzel Gülüşünü Göster


Hadi En Güzel Gülüşünü Göster

Oral-b Pro 7000’nin özelliklerini daha yakından incelemek isterseniz, bu linkten ürüne de ulaşabilirsiniz. 

Daha sağlıklı, beyaz ve güçlü dişler için, ne derlerse kulağıma küpe olan dişçimden, Klinik 32‘den aldığım tüyoları da sizlerle daha önce de paylaşmıştım. Hatırlamak isteyenler için önemli bir kaç bilgi de hemen aşağıda ;)

Haberin Devamı

Diş macunlarının bembeyaz diş vaatleri bize kısa vaadede beyazlık sunsa da, aslında önemli olan dişlerimizin mevcut rengini korumak ve üzerinde oluşan lekeleri günde 2 kere fırçalayarak aza indirmek. Mesela benim diş yapım bembeyaz değil, günde 5 fincan kahve içtiğimi de düşünürsek, mevcut rengin şansını zorladığım da kesin. O yüzden, aldığım en önemli tüyo, kahve ya da şekerli bir içecek tüketiminden sonra suyla da olsa ağzımı mutlaka çalkalamak.

Her yemek sonrası dişlerimizi fırçalamak mümkün olmasa da, yatmadan önce mutlaka ama mutlaka fırçalamak elzem. Tükürük yapımızdan da kaynaklı diş taşı oluşumu en çok gece uykuda oluşuyor. Hele bir de burundan değil, ağzımızdan nefes aldığımızda, ağzımız iyice kuruyor ve tükürük dişlerimize yapışıyor. Elde olmayan sebeplerden kaynaklı diş taşı oluşumunu aza indirmek ve rutin kontrolde diş taşı temizliğinin rahat geçmesi için 4dk zaman ayırmak bir şey değil bence ;)

Haberin Devamı

O ihmal edilen çürümeye başlayan diş, kanal tedavisine göz kırpmaya başlamadan, diş etlerinde problem varsa ilerlemeden, güzel gülüşünüzün ahengi bozulmadan, kendimize düşeni yapabiliriz bence. İpana macunum ve Oral-b fırçam dışında, çantamdan asla eksik etmediğim bir diş ipim var. Evet bir kaç saniye de ona ayırdık mı, artık tamamız. Şimdi koccaman en güzel gülüşümüzü gösterebiliriz! ;)

Satın almak için tıklayın 

KAYNAK 

 İlandır

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!