Gündem 24 Saat- 25.07.2018

Güncelleme Tarihi:

Gündem 24 Saat- 25.07.2018
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2018 10:41

...

Haberin Devamı

SEÇİM GÜNÜ PAKİSTAN’DA KATLİAM 

Pakistan'ın Ketta kentinde kalabalık bir oy kullanma merkezi dışında meydana gelen patlamada 28 kişi öldü, 40 kişi yaralandı. Yaralılardan bazılarının durumunun ağır olması nedeniyle ölü sayısının artmasından endişe ediliyor. 

CUMHURBAŞKANI BAŞDANIŞMANLIKLARI BELLİ OLDU 

Cumhurbaşkanı başdanışmanlık ve bakan yardımcılıklarına yapılan atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı başdanışmanlıklarına Zafer Çubukcu ve Fecir Alptekin'in ataması yapıldı. 

ADALAR MOTORUNDA KAPTAN DEHŞETİ 

İstanbul'da Beşiktaş ile Adalar arasında sefer yapan Mavi Marmara Kooperatifi'ne ait yolcu motorunda önceki gün kaptan dehşeti yaşandı. İddiaya göre kaptan, müzik sesini kısmasını isteyen bir yolcuyu ikinci kattan birinci kata attı. 

YARGITAY’DAN KASKO ENGELİ 

Haberin Devamı

Engelli raporu ile ÖTV ve MTV'den muaf olarak alınan araçların sürücülerine Yargıtay'dan kötü haber geldi. Yüksek mahkeme, engelli aracını başkası kullanırken kaza yapması halinde kasko şirketinin ödeme yapmayacağına hükmetti. 

ÜNLÜ ŞARKICI HASTANEYE KALDIRILDI 

ABD’li şarkıcı Demi Lovato’nun yüksek dozda uyuşturucu nedeniyle hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Demi Lovato, kariyeri boyunca uyuşturucu bağımlılığı ile mücadele etti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!