Gündem 24 Saat- 18.09.2018

Güncelleme Tarihi:

Gündem 24 Saat- 18.09.2018
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2018 11:47

...

Haberin Devamı

MİT’TE FETÖ OPERASYONU 

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, MİT Sinyal İstihbarat Dairesi bünyesinde görevli askerlere yönelik yürütülen FETÖ soruşturmasında aktif görevde olan 15 astsubay hakkında gözaltı kararı verildiğini açıkladı. 

MERKEZ BANKASI’NDAN FLAŞ KARAR 

TCMB bankalara gönderdiği bir yazı ile 21 Eylül'den itibaren bankaların TCMB'de tutmakla yükümlü oldukları zorunlu karşılıkların TL olan kısmına ödediği faizi yüzde 13 olarak uygulanacağını duyurdu. 

RUSYA UÇAĞI RADARDA KAYBOLDU 

Rusya Savunma Bakanlığı, İl-20 model 15 kişilik askeri mürettebat taşıyan uçağı Suriye'nin düşürdüğünü açıkladı. Bakanlık'tan yapılan açıklamada, “İsrail'in sorumsuz davranışı nedeniyle 15 askerimiz öldü” denildi. 

FİYAT ETİKETLERİNDE YENİ DÖNEM 

Türkiye'de üretilen malların etiketlerinde, Ticaret Bakanlığı'nca tespit ve ilan edilecek şekil, logo veya işaretleri kullanmak zorunlu olacak. Etikette, malın satış fiyatı ve birim fiyatının uygulanmaya başlandığı tarihin de bulunması gerekecek. 

Haberin Devamı

AY’A GİDECEK İLK TURİST BELLİ OLDU 

Milyarder iş adamı Elon Musk merakla beklenen açıklamayı sonunda yaptı veAy'a yollayacağı turisti resmen açıkladı. Ay'a ilk gidecek turist Japon iş adamı Yusaku Maezawa oldu. Uçuş 2023 yılında gerçekleşecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!