Gündem 24 Saat- 14.09.2018

Güncelleme Tarihi:

Gündem 24 Saat- 14.09.2018
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2018 11:20

...

Haberin Devamı

ARAÇ SAHİPLERİNE UYARI 

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanvekili Tolan Celil Anık, şoförlere uyarıda bulundu. Anık, eksik ya da yanlış plakaların tespiti durumunda 488 TL ceza kesildiğini, plakasız trafiğe çıkmanın ise 2 bin 18 TL cezası olduğunu söyledi. 

ATATÜRK HAVALİMANI TAŞINIYOR 

İstanbul büyük bir göçe hazırlanıyor. Dünyanın en büyük taşınmasına sadece 46 gün kaldı. Yeşilköy’deki Atatürk Havalimanı ile Arnavutköy’deki İstanbul Yeni Havalimanı arasında 5 binden fazla TIR taşıma için mekik dokuyacak. 

ÇİFTÇİLERE ARAZİ MÜJDESİ 

“Hazineye Ait Tarım Arazilerinin Çiftçilerimize Kiralanmasını Sağlayan Düzenleme” tanıtıldı. 218 bin çiftçiyi etkileyecek olan projeye göre hazineye ait tarım arazileri çiftçilere daha kolay imkânlarla kiralanabilecek. 

Haberin Devamı

FLORENCE KASIRGASI HİSSEDİLMEYE BAŞLANDI 

ABD'nin tetikte beklediği, cumartesi günü karaya ulaşacağı tahmin edilen Florence kasırgasının yol açtığı şiddetli yağmur ve rüzgârlar kıyı kesimlerde hissedilmeye başlandı. 

BİR DÖNEM SONA ERİYOR 

Alman otomotiv devi Volkswagen, Türkiye'de halk arasında "tosbağa" olarak adlandırılan, “Beetle” model binek otomobillerinin üretimine son vereceğini duyurdu. İlk kez Nazi dönemi Almanya'sında 1938'de piyasaya sürülen Beetle, 20. yüzyılın ikinci yarısında dünya çapında üne kavuşmuştu.

BAKMADAN GEÇME!