Gündem 24 Saat- 13.08.2018

Güncelleme Tarihi:

Gündem 24 Saat- 13.08.2018
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2018 14:15

...

Haberin Devamı

O RAPOR TARTIŞMALARI BİTİRECEK 

Dünyaca ünlü halterci Naim Süleymanoğlu’nun vefatı sonrası Japon Sekai Mori’nin açtığı babalık davasında, DNA incelemelerine göre Sekai’nin Süleymanoğlu’nun kızı olduğu ve yasal mirasçı olduğu kesinlik kazandı. 

ÜÇÜNCÜ NÜKLEER SANTRAL TRAKYA’DA OLACAK 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Akdeniz’de ilk sondajın birkaç ay içerisinde yapılacağını duyurdu. Bakan Dönmez ayrıca üçüncü nükleer santralinde Trakya bölgesinde Çin ile birlikte yapılacağını duyurdu. 

HAKSIZ REKABET DENDİ, DAVA EDİLDİ 

Bursa'daki bir fırıncı 400 gram ekmeği bir liradan yani meslektaşlarının yarısından da ucuz sattığı için dava edildi. Haksız rekabet yapıldığını öne süren rakip fırıncılar, fırıncı Kazım Balaban'ı dava etti. 

İSTANBUL VE ANKARA POLİSİ DE KULLANACAK 

Haberin Devamı

Savunma Sanayii Başkanlığı ve ASELSAN arasında Ankara ve İstanbul’da İl Emniyet Müdürlüklerinin sayısal, milli kriptolu ve güvenilir telsiz haberleşme ihtiyaçlarını karşılamak üzere son teknolojilere sahip “Sayısal Haberleşme Şebekesi Sözleşmesi” imzalandı. 

YUNAN HÜKÜMETİ O BİNALARI YIKACAK 

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, 91 kişinin ölümüyle sonuçlanan geçen ayki orman yangınının ardından binlerce kaçak yapıyı yıkacaklarını söyledi. Yunan Başbakanı Attica bölgesindeki 3200 binanın derhal yıkılacağını belirtti.

 

BAKMADAN GEÇME!