Gündem 24 Saat- 08.10.2018

Güncelleme Tarihi:

Gündem 24 Saat- 08.10.2018
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2018 11:11

...

Haberin Devamı

SUUDİ GAZETECİ HAKKINDA KORKUNÇ İDDİA 

Türk Arap Medya Derneği Başkanı Turan Kışlakçı, salı günü Levent’teki Suudi  Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu’na girdikten sonra ortadan kaybolan Washington Post yazarı Cemal Kaşıkçı’nın öldürüldüğünü, cesedinin 15 parçaya ayrılarak yok edildiğini ileri sürdü. 

SÜRESİZ NAFAKADA DÜZENLEME  

Adalet ve Aile Bakanları, süresiz nafaka uygulamasını masaya yatıracak. Uzmanların da katılacağı toplantıda alternatif formüller hazırlanacak. Boşanma sonucu yoksulluğa düşen tarafın, yaşı, evlilik süresi, mesleği, gelir düzeyi, mal varlığı kriterlerine göre nafakaya süre sınırı getirilmesi formülünün üzerinde duruluyor. 

BREZİLYA'DA DEVLET BAŞKANLIĞI SEÇİMİ 

Yeni devlet başkanını seçmek için 7 Ekim Pazar günü sandık başına giden Brezilya'da aşırı sağcı aday Jair Bolsonaro oyların çoğunluğunu aldı, ancak seçilebilmek için gereken yüzde 50 barajını aşamadı. Seçim ikinci tura kaldı. 

Haberin Devamı

RİZE'DE KAÇAK YAPILARLA MÜCADELE

Rize'de 2 Ağustos'ta meydana gelen selde dikkat çeken Muradiye beldesindeki 7 katlı binanın geçtiğimiz hafta yıkımıyla Rize’de dere yatağında olduğu tespit edilen kaçak yapıların yıkımı Fırtına Vadisi'nde sürecek. 

CHROME'DAN ANDROID KULLANICILARINA KÖTÜ HABER 

Yıllardır en popüler internet tarayıcılarından birisi olmayı başaran ve akıllı telefonlarda yaygın bir şekilde kullanılan Google Chrome‘un, yakında 32 milyondan fazla Android cihazda kullanılamaz hale geleceği ortaya çıktı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!