Gündem 24 Saat- 02.08.2018

Güncelleme Tarihi:

Gündem 24 Saat- 02.08.2018
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2018 09:52

...

Haberin Devamı

ABD’DEN TÜRKİYE’YE RAHİP BRUNSON YAPTIRIMI 

Beyaz Saray, ABD'li Rahip Andrew Brunson'ın tutukluluğu nedeniyle Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında yaptırım kararı aldıklarını duyurdu. ABD Başkan Yardımcısı Pence, “Yaptırımlar Brunson serbest kalana kadar sürecek” dedi. 

SOYLU’DAN ABD’YE CEVAP 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ABD'nin kendisine yönelik yaptırım kararına ilişkin yaptığı açıklamada “ABD'de bir malımız var Fetö. Onu da orada bırakmayız, alacağız” dedi. 

ABD BASINI DUYURDU, TRUMP KÖŞEYE SIKIŞTI 

ABD Başkanı Donald Trump'ın seçim zaferindeki Rusya parmağını araştıran soruşturmanın savcısı Robert Mueller, Başkan Trump'ı yüzyüze sorgulamak istediğini açıkladı. 

BDDK’DAN KREDİ İŞLEMLERİYLE İLGİLİ AÇIKLAMA 

Haberin Devamı

BDDK bankaların kredi işlemlerine ilişkin yönetmelikte değişiklik yapılmasına dair yönetmelik taslağı yayımladı. Taslakta tüketici kredilerinin vadesi 36 ay olarak belirlendi. Ayrıca kredi kartında taksit sayısına 12 ay sınırı getirildi. 

“500 MİLYONDA 1 İHTİMAL” GERÇEK OLDU 

İngiltere’de “500 milyonda 1 ihtimal” gerçek oldu. Doğuştan iki rahmi bulunan bir anne adayı, aynı anda iki rahiminde de hamile kaldı ve aynı anda doğan ama “ikiz olmayan” iki bebek sahibi oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!