GeriSeyahat Güzel bir kebap için her şeyi yaparım
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Güzel bir kebap için her şeyi yaparım

Güzel bir kebap için her şeyi yaparım

2013 kapıda, yeni yılın takvimleri hazırlık aşamasında.

Merakla beklenen takvimlerden biri de hiç kuşkusuz Efes Pilsen’inki. Ünlü modellerin renklendirdiği takvimin bu seneki yıldızı, Güney Afrikalı top model Gerda-Marie Mare. Boxer, çekimleri Çeşme’de yapılan Efes Pilsen Takvimi’nin perde arkasını sayfalarına taşıdı, güzel modelle de hakkında merak edilenleri konuştu.

* Güney Afrikalı olduğunuzu biliyoruz. Hangi şehirde doğdunuz?
- Stellenbosch’ta.

* Güney Afrika’da yaşam nasıl?
- Orada doğup büyümek büyük bir şans. Doğduğum yer merkezden çok uzak, küçük bir kasabaydı. 2001 yılından beri Londra’da yaşıyorum ama hâlâ her fırsatta Güney Afrika’ya gidiyorum. Özellikle Avrupa’nın kasvetli kışından kaçmak için soluğu orada alıyorum. Ocak ve şubat aylarını Güney Afrika’da geçirmeye çalışıyorum.

* Geçen senenin Efes Pilsen kızı da Güney Afrikalıydı. Şov dünyasında da Candice Swanepoel ve Charlize Theron gibi birçok Güney Afrikalı kadın var. Güney Afrikalı kadınların güzelliğini neye bağlıyorsunuz?
- Güney Afrikalı kadınlar çok sağlıklı ve formda. Spor bizim için çok önemli. Hayat tarzımız çok sağlıklı. Ayrıca kadınlarda Hollandalı kanı var. Bu iki özellik birleşince bir sürü güzel kız ortaya çıkıyor.

İYİ Kİ MODEL OLMADAN ÖNCE OKULU BİTİRDİM
* Modelliğe başlamadan önce nasıl bir hayatınız vardı?
- Zamanımın çoğu okulda geçiyordu. Modelliğe başlamadan önce mezun olduğum için çok şanslıyım; yoksa yoğun tempodan hiç zamanım kalmayabilirdi. Özellikle bale ve engelli koşuda çok başarılıydım. Hafta sonlarımı çiftlikte geçiriyordum.

* Okulun en popüler öğrencisi miydiniz?
- En popüler kızı kesinlikle sayılmazdım ama çok eğlenceli bir okul hayatım oldu. Hâlâ lisedeki kız arkadaşlarımla görüşüyorum.

* Dersleriniz nasıldı? 
- Fena bir öğrenci değildim. Notlarım ortanın üstündeydi.

AJANS SAHİBİ, “DİŞ TELLERİN ÇIKAR ÇIKMAZ GEL” DEDİ
* Küçük bir kızken, büyüyünce sahip olmayı hayal ettiğiniz meslek neydi?
- Doktor olmak istiyordum. Ama şimdi kan görmeye bile dayanamıyorum.

* Modellik serüveniniz nasıl başladı?
- Kız kardeşim sayesinde... Tesadüf eseri modelliğe başlamıştı. Ben de bir gün onunla ajansa gittim. Ajans sahibi beni beğendi ve diş tellerim çıkar çıkmaz benimle çalışmak istediği söyledi. 16 yaşımda tellerim çıktığı gün modelliğe başladım.

*Aileniz bu kararınızı destekledi mi?
- Kesinlikle. Özellikle annem çok yardımcı oldu. 18 yaşıma gelene kadar bütün çekimlerde bana eşlik etti.

* İlk çekiminizi hatırlıyor musunuz? Heyecanlı mıydınız?
- İlk çekimim, kız kardeşimle yaptığım bir deneme çekimiydi. Çok heyecanlıydım ama kardeşim sayesinde endişe yerini eğlenceye bıraktı.

TÜRKİYE’NİN DENİZİ ÇOK GÜZEL
*İşiniz gereği çok seyahat ediyor olmalısınız. Çok yer görmüş biri olarak, dünyada en sevdiğiniz yer neresi?
- İşimin en büyük avantajlarından biri çok sık seyahat etmek. Bazen yorucu oluyor ama yine de yeni yerleri görmenin heyecanı, bu yorgunluğa değiyor. Çok sevdiğim bir sürü yer var ama listenin en üst sırasında Maldivler var!

* Türkiye’ye ilk gelişiniz mi?
- Daha önce Antalya ve Bodrum’da bulundum. Her ikisini de çok beğendim. Türkiye’nin denizi çok güzel.

* Türkiye’ye gelmeden önce neler biliyordunuz ülke hakkında?
- Çok fazla bir bilgim yoktu ama artık güzel bir kebap için her şeyi yaparım!

ÖZGÜVENLİ ERKEK, HER KIZIN KALBİNİ KAZANABİLİR
*Birçok erkek, güzel kadınların elde edilmesinin güç olduğunu düşünüyor ve onlara yaklaşmaktan çekiniyor. Sizce gerçekten güzel kadınları tavlamak zor mu? Okuyucularımıza tavsiye verebilir misiniz?
- Çok güzel kızlar da sadece insan. Diğer kızlardan çok fazla bir farkları yok. Hele korkulacak hiçbir şey yok. Bence özgüvenle yaklaşan ve kendileri gibi davranan erkekler her kızın kalbini kazanabilir.

 

False