Gündemden kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Gündemden kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2010 21:50

Haberin Devamı

sahibinden dolandırıcısıizmir’de, bir internet alışveriş sitesi üzerinden sattığı bilgisayar yerine müşterisine boş kutu gönderdiği ileri sürülen iki kişiden M.K., polis tarafından yakalandı. Polise başvuran G.K., bir internet alışveriş sitesi aracılığıyla sahibinden aldığı bilgisayar yerine boş kutu gönderildiğini ileri sürerek şikayetçi oldu. İnceleme sonucu paranın yatırıldığı hesabın M.K.’ye ait olduğu saptandı. Bankaya para çekmeye giden M.K., polis tarafından gözaltına alındı. Zanlı M.K.’nin ifadesinde D.A.S. ile çalıştıklarını söylediği öğrenildi. İki zanlının bu yolla şu ana kadar 8 kişiyi dolandırdıkları saptandı.

Altınları çalındı

izmir’in Bornova İlçesi’nde, saat 02.00 sıralarında 220 Sokak üzerinde meydana gelen olayda, kimliği belirsiz kişi yada kişiler evine girdikleri Bahadır Bilzev’e ait altın bilezik, üç altın künye, 2 altın küpe, 1 çeyrek altın, isim yazılı altın kolye, kolye ucu ile alyansı çaldı.

Haberin Devamı

Çantacılar yakalandıizmir’in Balçova ve Karşıyaka İlçeleri’nde AVM alışveriş merkezlerinde biri avukat, biri öğretmen üç kişinin içlerinde para olan çantalarını çalan biri kız çocuğu iki zanlı yakalandı. Dört gün önce polise başvuran Öğretmen P.B., Avukat M.R.E., ve ev hanımı F.E., Balçova ve Karşıyaka’da alıveriş yaptıkları AVM’lerde içlerinde para ve kimlikleri bulunan çantalarının çalındığını belirtip ayrı ayrı şikayetçi oldu. AVM alışveriş merkezlerindeki güvenlik kameraların inceledi. Görüntülerde bir erkek, bir kadın ve yanlarında küçük bir kız çocuğunun birlikte çantaları çaldığını tespit etti.

Aynı suçlardan kayıtları çıktı

 Görüntülerde erkeğin alışveriş yapanların önüne geçip perdelediği, alışveriş arabalırında duran çantaları ise küçük kızın alıp kaçtığı, diğer kadının da çantaları teslim alıp uzaklaştığı görüldü. Kimlikleri belirleyen Asayiş Şube Güven Timleri, daha önceden de hakkında benzer suçlardan işlem yapılan H.İ.A. ve 13 yaşındaki N.K.’yı, Yenişehir semtinde yakaladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!