Yüzlü mutlu çocuklu

Güncelleme Tarihi:

Yüzlü mutlu çocuklu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2016 22:56

AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Hastanesi'nde 2013 yılında yüz nakli olduktan sonra evlenen Recep Sert, eşi Esma ve kızları 8.5 aylık Hira Emine ile ameliyatının yapıldığı hastaneyi ziyaret etti.

Haberin Devamı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde temizlediği tüfeğin ateş alması sonucu yüzünden yaralanan Sert'e, 18 Temmuz 2013'te tatile geldiği Muğla'da beyin ölümü gerçekleşen Polonyalı turist Andrzej Kucza'nın ailesi tarafından bağışlanan yüzü, AÜ Hastanesi'nde Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından başarılı bir operasyonla nakledildi.

‘HAYALİNİ KURAMAZDIM’
Sağlığına kavuşan Sert, hastanede tanıştığı Esma Akyurt (29) ile 21 Aralık 2014'te evlendi. İnegöl'e yerleşen çiftin 26 Ocak 2016’da 'Hira Emine' adını verdikleri kızları dünyaya geldi. 2 gün önce Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne gelerek Doç. Dr. Özlenen Özkan'ı ziyaret eden Sert Ailesi, doktor ve hastane çalışanları ile mutluluklarını paylaştı. Hastanede rutin kontrollerini de yaptıran Recep Sert, "Bir zamanlar hayalini kuramadığım mutluluğu yaşıyorum” dedi. Esma Sert ise, "Ne diyebilirim ki, mutluluğumuz katlanarak artıyor" diye konuştu. 

BAKMADAN GEÇME!