Yılmaz Erdoğan'ın Hisar kaçamağı

Güncelleme Tarihi:

Yılmaz Erdoğanın Hisar kaçamağı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2001 00:00


Cenker TEZEL / MAGAZİN SERVİSİ
Haberin Devamı

Adı Deniz Akkaya, Demet Şener, Aşkın Nur Yengi gibi birçok ünlü isimle aşk dedikodusuna karışan Yılmaz Erdoğan, önceki akşam Şevval Sam'la birlikte objektiflere yakalandı. Erdoğan ve Sam, gazeteciler karşısında sıkıntılı anlar yaşadı.

Vizontele filminin başrol oyuncusu, senaryo yazarı, yönetmeni Yılmaz Erdoğan, önceki akşam Rumelihisarı'ndaki İskele Restorant'da, oyuncu Şevval Sam'la birlikte objektiflere yakalandı. Demet Akbağ ve eşi Zafer Çika'nın da bulunduğu yemekte basının dışarıda beklediğinden habersiz olan Erdoğan, yanında oturan Şevval Sam'a sürekli sarıldı, yanağından öptü ve makas aldı. Restoran sahiplerinin ‘‘Gazeticiler burada’’ uyarısı üzerine de arka kapıdan çıkmayı planlayan Yılmaz Erdoğan, burada da objektiflere yakalandı. Şevval Sam ise, Demet Akbağ ve Zafer Çika'yla birlikte restorandan çıkarak hemen arabaya bindi. Erdoğan ve Sam çifti, gecenin ilerleyen saatlerinde bu kez Arifpaşa Korusu'nda bir araya geldi. Burada da güvenlik basını içeriye almadı.

Mükremin Ağbi'nin gönül defteri

Deniz Akkaya

Demet Şener

Ebru Cündübeyoğlu

Sanem Altan

Aşkın Nur Yengi

Adı en son manken Deniz Akkaya'yla anılan Yılmaz Erdoğan'ın aşk hayatında birçok ünlü isim var. Bir dönem, ‘‘Bir Demet Tiyatro’’da rol verdiği, yine podyumların ünlü ismi Demet Şener'le birlikte olduğu söylenen ama bu ilişkisini her fırsatta yalanlayan Erdoğan, 1997 yılında da Ebru Cündübeyoğlu'yla kısa bir ilişki yaşamıştı. Erdoğan, Çetin Altan'ın kızı Sanem ve ünlü popçu Aşkın Nur Yengi'yle de aşk yaşamıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!