Yetimin hakkını koruyan bir hükümet var

Güncelleme Tarihi:

Yetimin hakkını koruyan bir hükümet var
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2013 20:47

Adıyaman’daki temasları kapsamında partisinin İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti hükümetinin herkese eşit mesafede olduğunu ve millete hizmet götürdüğünü söyledi.

Haberin Devamı

2023 yılında Türkiye’yi dünyadaki 10 büyük ekonominin arasına taşıyacaklarını belirten Eroğlu, " Onun için Başbakanımız şunu söylüyor; ’Hedef 2023 Türkiye hazır Adıyaman’ı alırız.’ Ben İSKİ Genel Müdürü olduğum zaman İSKİ iflas etmiş, bir İSKİ’ydi ki çek karnesi bile bakanlar vermiyordu. Ama çalıştık. Allah bize öyle yerlerden imkanlar açtı ki; öyle gazeteler dedi ki ya bunlar bu parayı nerden buluyor? Gazetelerde Haliç’te Bizans’ın hazinelerini mi buldular? Böyle konuşuyorlardı. Hazine falan bulmuş değiliz. Allah nasip ederse bu senede çok çılgın projeye imza atıyoruz. Biz DSİ olarak bin günde bin baraj ve sulama tesisi basınçlı sulama ile kapalı sistem sulama. Bin günde bin gölet sulaması sadece biz değil ormanda muazzam bir seferberlik başladı. Her tarafı yeşillendireceğiz. Değerli arkadaşlar aynı kurumda daha önce yılda 70 milyon fidan üretirken biz aynı paraya daha az elamanla 400 yetmiş milyon 7 katı fidan üretiyoruz. Demokratik açılımda hayal edilmeyecek şeyler yapıldı" dedi.

Bakan Veysel Eroğlu’nun ardından konuşma yapan Ak Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, "Bir taraftan halkına zulüm eden diktatör Esad, öbür taraftan da Türkiye’nin hiç dediği olmasın yani düşmanım dostumdur. Türkiye’yle kötüyse kim Türkiye Cumhuriyeti ile problemli ise kim halkını katlediyorsa kim halkına zulüm ediyorsa ana muhalefetimiz onlarla beraber görünmeye çalışıyor. Böyle bir gayretin içerisindedir. Maalesef Türkiye için çok acı bir tablo belki, siyasete ana muhalefetin bu tavrı işimize gelir. Siyasete bu muhalefet böyle yaptığı böyle olduğu müddetçe biz iktidar olmaya devam ederiz. Ama bu ülke için zarar Türkiye Cumhuriyeti ana muhalefeti böyle olmamalıdır. Gittiği her yerde kendi hükümetini kendi başbakanını kötüleyen bir ana muhalefet var" diye konuştu.

Basına kapalı devam eden toplantının ardından Bakan Eroğlu, beraberindekiler ile Gölbaşı İlçesi’ne geçti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!