Whatsapp çöktü mü? 19 Temmuz WhatsApp ve Web WhatsApp erişim sorunu ile gündemde

Güncelleme Tarihi:

Whatsapp çöktü mü 19 Temmuz WhatsApp ve Web WhatsApp erişim sorunu ile gündemde
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2023 01:22

'WhatsApp çöktü mü?' sorusu 19 Temmuz'da yaşanan erişim sorunu ile gündeme geldi. Dünya çapında çok sayıda kullanıcısı bulunan popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp ve Whatsapp WEB'te bağlantı sorunu yaşandı. Dünya çapında milyonlarca kullanıcısı bulunan Whatsapp'a giriş sağlandığında 'bağlanıyor' ifadesi yer alırken, uygulama 23:45'te yeniden düzeldi. Öte yandan konuyla ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan'dan açıklama geldi. İşte, 19 Temmuz WhatsApp ve Web WhatsApp erişim sorunu ile ilgili ayrıntılı bilgiler.

Haberin Devamı

WhatsApp ve WhatsApp Web uygulamasında 19 Temmuz 2023 Çarşamba günü erişim sorunu yaşandı. Whatsapp ve Whatsapp Web kullanıcılarının yaşadığı sorunlar üzerine Whatsapp Çöktü Mü sorusu Twitter'da da konuşulmaya başlandı. Saat 23.00'da başlayan problemin ardından, uygulama yaklaşık 50 dakika sonra normale döndü.

ERİŞİM SORUNU DÜZELDİ

Dünya yapında yaşanan erişim sorununun ardından uygulama 23:45'te yeniden düzeldi. 

BAKAN YARDIMCISI SAYAN'DAN AÇIKLAMA

Öte yandan konuyla ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan'dan açıklama geldi. Twitter hesabından açıklama yapan Sayan şu ifadeleri kullandı;

Whatsapp servislerinde global kaynaklı kesintiler yaşanmakta olup, ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir. Durum Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezimiz tarafından takip edilmektedir.

Haberin Devamı

WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ?

Downdetector.com'de yer alan raporlamalara göre Whatsapp'ta 23.00'da erişim sorunu yaşandı.

Whatsapp uygulamasına girildiği sırada bağlanıyor ifadesi yer aldı.

Konuyla ilgili şirketten henüz bir açıklama yapılmadı. Öte yandan Whatsapp'ta yaşanan bağlantı sorununun dünya çapında olabileceği ön görülüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!